- Reaction score
- 9
Fermentarea benzaldehidelor... Se pare că toată lumea vrea să o facă, dar nu o face niciodată. Și sunteți mulți care căutați răspunsuri când nu există nimeni capabil să ofere răspunsuri reale. Ca în cazul oricărei fermentații, totul se reduce la mediu, drojdie și temperatură. Toate ingredientele enumerate sunt cântărite și diluate în apă pentru prepararea a 800 cm
Mediu A Mediu B Mediu C
PEPTONE 4.8g PEPTONE 4.8 EXTRACT DE LEUDE 4.8g
PYRUVATE DE SODIU 49.3g SURCOZĂ 80g SURCOZĂ 80g
ACID CITRIC 8.4g ACID CITRIC 8.4g SULFAT DE AMONIU 7.32g
SULFAT DE MAGNEZIU 0,4g PH TREBUIE SĂ FIE 4,5 PENTRU AMBELE A & B FOSFAT DE POTASEIU DIHIDROGEN .8g
PH-UL TREBUIE SĂ FIE DE 5,5
Mediu A Mediu B Mediu C
PEPTONE 4.8g PEPTONE 4.8 EXTRACT DE LEUDE 4.8g
PYRUVATE DE SODIU 49.3g SURCOZĂ 80g SURCOZĂ 80g
ACID CITRIC 8.4g ACID CITRIC 8.4g SULFAT DE AMONIU 7.32g
SULFAT DE MAGNEZIU 0,4g PH TREBUIE SĂ FIE 4,5 PENTRU AMBELE A & B FOSFAT DE POTASEIU DIHIDROGEN .8g
PH-UL TREBUIE SĂ FIE DE 5,5
- Reaction score
- 43
Ați putea explica mai în profunzime procedura completă și lucrurile mai ușor de înțeles pentru idioții ca mine
Mediul A ce este. Constă din
Mediul B la fel ca mai sus
Mediul C la fel ca mai sus
și procedura completă, cât timp să lăsați fiecare mediu, ce temperaturi și așa mai departe și în termeni simpli
Sunt recunoscător pentru cunoștințele dvs. și mi-ar plăcea să produc propriul meu noreph
Mediul A ce este. Constă din
Mediul B la fel ca mai sus
Mediul C la fel ca mai sus
și procedura completă, cât timp să lăsați fiecare mediu, ce temperaturi și așa mai departe și în termeni simpli
Sunt recunoscător pentru cunoștințele dvs. și mi-ar plăcea să produc propriul meu noreph
↑View previous replies…
- By azides
În mintea mea, deși este posibil caoamenii să fi făcut acest lucru în trecut, sper că oamenii știau ce fac. Sau am înțeles greșit și nu trebuie să ne temem de nimic... Oricum, cercetătorul neatent nu ar trebui să lucreze cu azida cianogenică, bromura cianogenică sau ceva asemănător, dar niciodată nu se poate ști ce vor face proștii. Compusul are aproximativ o sută de referințe în literatura de specialitate, dintre care un procent bun sunt teoretice și computaționale. Majoritatea celorlalte sunt de chimie fizică, studiindu-i descompunerea și proprietățile reactive. Se întâlnesccâteva lucrări care îl folosesc efectiv ca reactiv în sinteză, dar cred că acestea pot fi numărate pe degete, ceea ce este o bună ocazie de a ne reaminti de ce sunt toate încă atașate.
https://www.science.org/content/blog-post/things-i-won-t-work-cyanogen-azide
Îmi imaginez că cineva se plânge mai puțin că nu evită apa și acizii puternici care pot duce la formarea acidului hidrazoic, care este extrem de toxic, volatil și exploziv. Dar știți că eu doar gândesc cu voce tare...
https://www.science.org/content/blog-post/things-i-won-t-work-cyanogen-azide
Îmi imaginez că cineva se plânge mai puțin că nu evită apa și acizii puternici care pot duce la formarea acidului hidrazoic, care este extrem de toxic, volatil și exploziv. Dar știți că eu doar gândesc cu voce tare...