Ei bine, este subiectiv, desigur, unii consideră că nivelul ridicat de racemic este euforic. În cazul celor predispuși la anxietate, epinefrina suplimentară a racemicului îi pune prea mult pe margine pentru a se simți confortabil. Adderall conține aproximativ 75% săruri dextro . Există 4 săruri în Adderall, dintre care 2 sunt dextro (25% x 2) și 2 racemice (12,5% x 2), deci 75%. Sărurile variază în ceea ce privește cantitatea reală de amfetamină din ele în comparație cu sarea inactivă. Aceasta ar fi o omisiune majoră dacă compoziția adderall ar fi fost în vreun fel orientată către un efect specific. Compoziția sa ciudată este a treia versiune a adderall de până acum. Acesta continuă să fie reformulat pentru a urmări brevetele americane. 25% nu este un număr care ar apărea pe baza testării pentru fiecare dintre cele 3 săruri, este doar convenabil.
Cred că, dacă într-o zi cineva ar înlocui adderall-ul cu o doză echivalentă de metamfetamină, nu ați observa nimic în neregulă, în afară de durata diferită. Cred că în cazul fumatului sau injectării unor doze mari non-clinice, diferențele ar fi mai evidente. Dar voi lua cu plăcere oricare dintre ele și le-am dat altora fără să le spun care dintre ele și nu au observat. Pentru a produce adderall, ar trebui doar să izolați dextro dintr-o parte din sarea freebase, jumătate din dextro recuperat dintr-o sare, jumătate din cealaltă. Același lucru pentru racemicul neatins, apoi combinați cele 4 săruri în greutate egală. Sărurile diferite se absorb diferit, dar totul se termină în cele din urmă cu freebase, astfel încât, dacă doriți cu adevărat să faceți adderall precis, trebuie doar să găsiți cantitatea reală de freebase per sare, ceea ce vă va oferi raportul real D:L.