Máte nejaké otázky?

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
New deal
Solutions
2
Reaction score
1,957
Deals
@Dragonrevolt, Práve teraz pracujeme na riešení tohto problému. Momentálne vypnem automatický výber, aby sa provízia upravovala ručne, kým sa zaťaženie bitcoinovej siete nenormalizuje na obvyklú veľkosť.

zaners

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
6
V niektorých z týchto reakcií sa píše, že používajte hydroxid sodný... môžete namiesto kryštálov použiť kvapalinu

auc

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇪🇸
Reaction score
22
Syntéza MDMA je v súčasnosti zložitá kvôli prekurzorom, pretože sa nevytvárajú videozáznamy syntézy glycidátu PMK, ktorý je pre nás najživotaschopnejší, aby sme mali možnosť nekupovať kontrolované produkty.

miner21

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
384
Pomáham spustiť trh DN na portáli Tor. Aké pravidlá platia, pokiaľ ide o reklamu a nábor predajcov na fóre. Je to seriózny trh a chceme, aby nás niekde zakázali

TheIntterBOY

Newbie
New deal
Reaction score
0
Dobrý deň, mám záujem o kúpu a boli mi ponúknuté vzorky. Je to zadarmo? Čo sa potom stane, ak nakoniec nekúpim, zadĺžim sa u ťavy? vďaka

fidelis

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
462
@HEISENBERG vidíte, že by ste na túto stránku pridali tmavý režim? viem, že je tam niečo ako možnosť tmavosivej témy, ale väčšina obrazovky je stále biela

v ideálnom prípade by bol tmavý režim oddelený od nástroja na prispôsobenie témy, aby som mohol mať stále svoje pekné farby s rozhraním šetrným k zraku 😅

Speedy_Gonzales

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
16
Keď je obchod prijatý prostredníctvom úschovy, čo ďalej, pošle ho zákazník na trh a potom sa finančné prostriedky uvoľnia predávajúcemu, keď výrobok dorazí? len by ma zaujímalo, ako sa odtiaľto odstúpi, ak by to tak bolo?

fidelis

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
462
neuvažovali ste o presunutí kategórií fóra? viem, že je to malicherné, ale organizácia mi nedáva zmysel ^^;

mám pocit, že sekcia syntézy by mala byť vedľa "varenia v kuchyni". nechápem, prečo sú medzi nimi ďalšie veci. nie je to veľký problém, len je to trochu otravné, keď sa snažíte orientovať

Eagle1234

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
2
Dobrý deň, pane, keď som vyrobil jwh-018, koľko ho mám zmiešať s jedným kilogramom tabaku, aby som nespôsobil predávkovanie konzumenta, a tiež ako ho mám pridať do tabaku? Má sa nastriekať na povrch tabaku, keď je v olejovitom stave? Alebo by sa mal práškovať a potom zmiešať s tabakom

fidelis

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
462
Toto sú otázky pre heisenberga ^^;

navrhoval by som, aby ste položili svoju otázku v sekcii všeobecných otázok a namiesto toho napísali @ heisenbergovi (ak ho potrebujete), pretože toto vlákno je hlavne fórum a pravdepodobne tam dostanete viac odpovedí ako tu lol

fidelis

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
462
btw psychonautwiki uvádza dobrú dávku 3 mg na osobu. rýchle vyhľadávanie na Googli hovorí, že 1 milión/3 = 333333,333333. zaokrúhľujte to nadol a pracujte s tým možno? a použil by som prášok, len aby sa ľahšie vážilo

vis

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
105
Sprej olejového stavu je však dokonalým spestrením. stačí sa pripraviť a sústrediť.

sami7264

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Máme kvapalinu alebo liečivý sirup, napríklad difenhydramín alebo ketamín alebo čokoľvek iné, ktoré obsahujú X HCI, ako z nich vyrobíme prášok? x = čokoľvek