@Dragonrevolt, Práve teraz pracujeme na riešení tohto problému. Momentálne vypnem automatický výber, aby sa provízia upravovala ručne, kým sa zaťaženie bitcoinovej siete nenormalizuje na obvyklú veľkosť.
Syntéza MDMA je v súčasnosti zložitá kvôli prekurzorom, pretože sa nevytvárajú videozáznamy syntézy glycidátu PMK, ktorý je pre nás najživotaschopnejší, aby sme mali možnosť nekupovať kontrolované produkty.
Pomáham spustiť trh DN na portáli Tor. Aké pravidlá platia, pokiaľ ide o reklamu a nábor predajcov na fóre. Je to seriózny trh a chceme, aby nás niekde zakázali
@HEISENBERG vidíte, že by ste na túto stránku pridali tmavý režim? viem, že je tam niečo ako možnosť tmavosivej témy, ale väčšina obrazovky je stále biela
v ideálnom prípade by bol tmavý režim oddelený od nástroja na prispôsobenie témy, aby som mohol mať stále svoje pekné farby s rozhraním šetrným k zraku
Keď je obchod prijatý prostredníctvom úschovy, čo ďalej, pošle ho zákazník na trh a potom sa finančné prostriedky uvoľnia predávajúcemu, keď výrobok dorazí? len by ma zaujímalo, ako sa odtiaľto odstúpi, ak by to tak bolo?
neuvažovali ste o presunutí kategórií fóra? viem, že je to malicherné, ale organizácia mi nedáva zmysel ^^;
mám pocit, že sekcia syntézy by mala byť vedľa "varenia v kuchyni". nechápem, prečo sú medzi nimi ďalšie veci. nie je to veľký problém, len je to trochu otravné, keď sa snažíte orientovať
Dobrý deň, pane, keď som vyrobil jwh-018, koľko ho mám zmiešať s jedným kilogramom tabaku, aby som nespôsobil predávkovanie konzumenta, a tiež ako ho mám pridať do tabaku? Má sa nastriekať na povrch tabaku, keď je v olejovitom stave? Alebo by sa mal práškovať a potom zmiešať s tabakom
navrhoval by som, aby ste položili svoju otázku v sekcii všeobecných otázok a namiesto toho napísali @ heisenbergovi (ak ho potrebujete), pretože toto vlákno je hlavne fórum a pravdepodobne tam dostanete viac odpovedí ako tu lol
btw psychonautwiki uvádza dobrú dávku 3 mg na osobu. rýchle vyhľadávanie na Googli hovorí, že 1 milión/3 = 333333,333333. zaokrúhľujte to nadol a pracujte s tým možno? a použil by som prášok, len aby sa ľahšie vážilo
Máme kvapalinu alebo liečivý sirup, napríklad difenhydramín alebo ketamín alebo čokoľvek iné, ktoré obsahujú X HCI, ako z nich vyrobíme prášok? x = čokoľvek