Delta 8-THC je vo Švajčiarsku legálna?

chost

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
2
Dobrý deň všetkým,
Žiaľ, moje znalosti chémie a práva sú príliš obmedzené na to, aby som mohol posúdiť, či je delta 8-THC vo Švajčiarsku legálna.
Našiel som tu nasledujúce informácie (preložené do angličtiny):

Syntetické kanabinoidy
Akákoľvek látka (okrem kontrolovaných látok zoznamov a, b, d a f), ktorej štruktúra je odvodená od indolu,
bez ohľadu na nahradenie ďalšieho atómu uhlíka indolovej štruktúry atómom dusíka, substitúciou:

image4.png

- v atóme dusíka (pozícia 1) alkylovou, alkenylovou, arylovou alebo heterocyklickou štruktúrou s najmenej 3 atómami uhlíka;

a navyše

- v polohe 3 indolu karbonylovou, esterovou alebo amidovou štruktúrou kyseliny karboxylovej, ktorá je navyše ďalej substituovaná v ľubovoľnom type a rozsahu a môže byť zlúčená s indolovou štruktúrou.
Tieto štruktúry môžu byť substituované akýmkoľvek spôsobom a v akomkoľvek rozsahu v polohách 2, 4, 5, 6 a 7 indolovej štruktúry.

Syntetické kanabinoidy 2

Akákoľvek látka (okrem kontrolovaných látok zoznamov a, b, d a f), ktorej štruktúra je odvodená od
6H-benzo(c)chromen-1-olu (6H-dibenzo(b,d)pyran-1-olu), nezávisle od stupňa hydrogenácie nefenolického benzoového kruhu, substitúciou:
image7.png

- v polohách 3, 6 a 9 ľubovoľnými alkylovými skupinami.

Je delta 8-THC syntetický kanabinoid podľa jedného z dvoch hlavných kritérií?
Mohol by mi niekto pomôcť, prosím? Vďaka

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
321
Som si takmer istý, že delta 8 nie je syntetická . Mýlim sa?

chost

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
2
Prirodzene sa vyskytuje v burine, ale len v rozmedzí 0,1 %.
Všetko, čo si môžete kúpiť, je vyrobené z CBD, pozrite si tu https://bbgate.com/threads/cbd-delta-8-sop.7306/.
Chcel by som vedieť, či z chemického hľadiska spadá pod jednu z uvedených dvoch definícií

mycelium

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
152
D8 is semi synthetic...but not according to the synthetic cannabinoid law above, as THC isn't an indole, but the synthetics are, like jwh compounds, etc, they all start with an indole