- Reaction score
- 3
im begginer at this, can i prepare my own psychedelic, like psilocybe, LSD, mdma? thing like this
↑View previous replies…
HIGGS BOSSON
Expert
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 719
Najjednoduchšie psychedelické látky na syntézu sú meskalín a TMA.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 0
Zaujímavé, nikdy som sa nezaoberal syntézou meskalínu, ale trochu zvláštne, že s tým, že je to najjednoduchšie psychedelikum na výrobu, ho u pouličných dílerov veľa nevidieť.
Zistil som, že meskalín je jednou z najťažších molekúl na získanie Ak mám byť úprimný, nemohol som ho nájsť pred 10 rokmi, tak som začal pestovať a zbierať aktívne kaktusy v čase, keď. Mám dosť chorú kaktusovú záhradu a mám nekonečné zásoby mojej obľúbenej medicíny.
Predpokladám, že keďže je to najjednoduchšie psychedelikum, že prokúry sa získavajú dosť ťažko, takže je to vzácnejšia látka k videniu?
Zistil som, že meskalín je jednou z najťažších molekúl na získanie Ak mám byť úprimný, nemohol som ho nájsť pred 10 rokmi, tak som začal pestovať a zbierať aktívne kaktusy v čase, keď. Mám dosť chorú kaktusovú záhradu a mám nekonečné zásoby mojej obľúbenej medicíny.
Predpokladám, že keďže je to najjednoduchšie psychedelikum, že prokúry sa získavajú dosť ťažko, takže je to vzácnejšia látka k videniu?