Example of Methamphetamine Isomers Separation

FredDurst

Use escrow for deals with me
👨🏻‍🔬 BB Seller
🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
14
Deals
9
btcboss2022 Recyklujete L-Meth znova, aby ste získali vyšší výťažok ako na tomto obrázku?

ULfYPV72vc

View previous replies…

Mr Good Cat

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
119
Existuje nejaký podrobný opis tohto procesu? Je to rovnaké aj v prípade MDMA?

FredDurst

Use escrow for deals with me
👨🏻‍🔬 BB Seller
🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
14
Deals
9
Tento diagram bol jediným kúskom informácií, ktoré som o tomto procese našiel. Pochádza zo správy európskych orgánov činných v trestnom konaní, ktorá vysvetľuje rôzne metódy, ktoré sa väčšinou vyskytujú v EÚ. Nezachádzalo sa v nej do veľkých podrobností.

Prečo by ste potrebovali oddeliť izoméry MDMA?

Mr Good Cat

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
119
Rád riešim zložité otázky. A vyzerá to tak, že izoméry MDMA sa líšia od pervitínu.

花谢花开

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
5
Prepáčte, tekutý metamfetamín, nerobíte destiláciu a nerozdeľujete ho priamo? Ovplyvní to čistotu výťažku? Napríklad 10 gramov po rovnakej 15g destilácii alebo 15 gramov bez destilácie, ktorý z nich bude mať o niečo väčšiu čistú hmotnosť? Môžete na to odpovedať?
Prepáčte, tekutý metamfetamín, nerobíte destiláciu a delíte ho priamo? Ovplyvní to čistotu výťažku? Napríklad 10 gramov po rovnakej 15g destilácii alebo 15 gramov bez destilácie, ktorý z nich bude mať o niečo väčšiu čistú hmotnosť? Môžete na to odpovedať?

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
673
Deals
8
Nie, nedestilujem ho, robím acidobázické pranie s použitím 2 rôznych rozpúšťadiel v kyslej fáze.
Prípadne by to mohlo ovplyvniť výťažnosť, ale podľa mojich skúseností je to veľmi malé množstvo a výsledné veci majú rovnakú čistotu a rovnakú úroveň čistenia.
Osobne sa mi námaha spojená s destiláciou s vodnou parou nevyplatí.
Vďaka.
P6lJVDhgCY
AXqfR5K9mM

View previous replies…

花谢花开

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
5
Dovoľte mi položiť vám poslednú otázku. Aký druh morenia používate? Pred delením? Máte na mysli pridanie kyseliny vínnej do štiepenia po morení na ph2? Kyselina a kyselina reagujú kryštalizáciou?

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
673
Deals
8
Miešate všetky údaje 🤦‍♂️
Používam vodu, ale môžete použiť aj metanol

花谢花开

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
5
Je majster ešte stále na mieste? Dokončil som štiepenie L-izoméru vo vode na váš spôsob. V prášku, je potrebné tento prášok ešte doplniť vodou, aby sa pokračovalo v štiepení? Zdá sa, že štiepenie nie je dokončené. Ako to riešite? Čo mám robiť, ak budem pokračovať v štiepení?

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
673
Deals
8
Musíte ho opäť odovzdať na FB a neskôr sa rozhodnete.
Ak potrebujete kompletné usmernenie, mám túto službu ponúkanú na fóre.
Vďaka

Mr Good Cat

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
119
@btcboss2022 otázka, keď ste kryštalizovali svoj d-meth v acetóne, nevšimli ste si, že prášok, ktorý ste dostali, je oveľa oveľa jemnejší ako tie z racemického?

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
673
Deals
8
Nepamätám si, kedy som naposledy kryštalizoval racemický jeden Prepáčte, možno som to urobil raz dávno Vždy som kryštalizoval D-meth a niekedy aj L-meth.

situ1984

Don't buy from me
Reaction score
0
Ktorá kyselina L-vínna (kyselina d-vínna, kyselina d-vínna) sa používa? Alebo sa používa D? Alebo obe?

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
673
Deals
8
Prečo sa mnohí ľudia pýtajú na veci, ktoré sú podrobne opísané v príspevku? je jednoduchšie sa ich spýtať, ako si ich prečítať?
Ak sa o to zaujímate, nebuďte leniví pozorne si prečítať celý príspevok.
Nie je to nič osobné je to všeobecná úvaha ospravedlňujem sa a ďakujem.

btc150000

Don't buy from me
Reaction score
0
Dobrý deň, pane, je potrebné upraviť konečný prefiltrovaný roztok na PH-13 pridaním roztoku hydroxidu sodného, aby sa získala bezmetylová zásada?

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
673
Deals
8
Áno ph12-13

View previous replies…

btc150000

Don't buy from me
Reaction score
0
Veľmi pekne vám ďakujem za odpoveď. Je po získaní bezmetylovej bázy potrebné ďalšie sušenie pred kryštalizáciou?

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
673
Deals
8
Tak hlavne poznať presné množstvo FB na výpočet kryštalizačných pomerov.

btc150000

Don't buy from me
Reaction score
0
Prepáčte, pane, posledná otázka, čo tu používate na sušenie bezmetylovej bázy, kyselinu vínnu/700 g. Báza/1000g. Voda/1400ml. Koľko sušiny mám pridať?

qwe111

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
6
Vážení páni, v súvislosti s touto problematikou sa vám prihovára aj Mr.
Na oddelenie voľnej zásady podľa vašej metódy použite kyselinu L vínnu.
Pri miešaní sa mi vytvorila látka podobná žuvačke, a keď som prestal miešať, všetko sa zmenilo na veľmi tvrdú bielu pevnú látku. Celý kus.
Je to správne?

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
673
Deals
8
Áno

View previous replies…

qwe111

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
6
Ospravedlňujeme sa pánovi.
Som začiatočník. Nasledoval som váš príklad na fóre a syntetizoval som.
Z 5449~p2p používam metódu kyseliny fosforečnej, o ktorú ste sa podelili. Fungovalo to na prvýkrát. Dostal som pekne vyzerajúci oranžový p2p.
Z p2p ~ metamfetamín bez bázy som použil metódu syntézy borohydridom sodným, o ktorú ste sa podelili. Predtým sa to nepodarilo 2 krát. Neskôr som získal svetložltý olej. Neviem, či bol metamfetamín freebase.
Postupoval som presne podľa metódy, o ktorú ste sa podelili.
Včera som použil tento olej. Postupujte podľa separácie kyseliny L vínnej, ktorú ste zdieľali.

Uplynulo už viac ako desať hodín. Je to veľmi ťažké. Ako zmrzlina v mrazničke. Nie je prítomná žiadna tekutina.

Som teraz veľmi zmätená a znepokojená.

Zmení sa po 24 hodinách na tekutinu?

qwe111

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
6
Výťažok voľnej bázy z p2p~ bol veľmi nízky, zo 100 gramov p2p sa získalo 60 gramov oleja. Neviem, či je to preto, že p2p je nečistý, alebo prečo.
Nemám žiadne základné znalosti z chémie. Je to už viac ako 2 mesiace, čo som sa učil syntézu.
Zatiaľ som nič nenašiel.
Som taký zmätený

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
673
Deals
8
Nezmení sa na kvapalinu kvapalina sa zmieša s tvrdou pevnou látkou, ktorú musíte rozdrviť na vákuovú filtráciu a získať kvapalinu.
O výťažku freebase z p2p je v poriadku, ak sa nepoužije p2p destilovaný parou.

qwe111

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
6
Vážení páni, v súvislosti s touto problematikou sa vám prihovára aj Mr.

Na oddelenie voľnej zásady som použil kyselinu L vínnu. Vákuum dáva kvapalinu. Alkalická PH-13. Získa sa voľná zásada.

Voľnú bázu premiešajte. Pripojte HCI. Hodnota PH -2. Chcel som upraviť pH na -3. Ale pH náhle kleslo. Dávam si pozor, aby som pridala veľmi málo HCI. Hodnota pH bola na začiatku vždy okolo 7. Potom zrazu klesne na -2.

Zahrejte na 130°. Nalejte do nádoby s 10 objemami vychladeného izopropylalkoholu. V nádobe sa okamžite objavilo veľa prášku. Nemali by vzniknúť kryštáliky?

Čo som urobil zle?

Pane, pomôžte mi, prosím.