Example of Methamphetamine Isomers Separation

qwe111

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
6
Vážení páni, v súvislosti s touto problematikou sa vám prihovára aj Mr.
Na oddelenie voľnej zásady podľa vašej metódy použite kyselinu L vínnu.
Pri miešaní sa mi vytvorila látka podobná žuvačke, a keď som prestal miešať, všetko sa zmenilo na veľmi tvrdú bielu pevnú látku. Celý kus.
Je to správne?

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
673
Deals
8
Áno

View previous replies…

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
673
Deals
8
Nezmení sa na kvapalinu kvapalina sa zmieša s tvrdou pevnou látkou, ktorú musíte rozdrviť na vákuovú filtráciu a získať kvapalinu.
O výťažku freebase z p2p je v poriadku, ak sa nepoužije p2p destilovaný parou.

qwe111

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
6
Vážení páni, v súvislosti s touto problematikou sa vám prihovára aj Mr.

Na oddelenie voľnej zásady som použil kyselinu L vínnu. Vákuum dáva kvapalinu. Alkalická PH-13. Získa sa voľná zásada.

Voľnú bázu premiešajte. Pripojte HCI. Hodnota PH -2. Chcel som upraviť pH na -3. Ale pH náhle kleslo. Dávam si pozor, aby som pridala veľmi málo HCI. Hodnota pH bola na začiatku vždy okolo 7. Potom zrazu klesne na -2.

Zahrejte na 130°. Nalejte do nádoby s 10 objemami vychladeného izopropylalkoholu. V nádobe sa okamžite objavilo veľa prášku. Nemali by vzniknúť kryštáliky?

Čo som urobil zle?

Pane, pomôžte mi, prosím.

novato

Don't buy from me
Reaction score
0
Ďalším krokom po oddelení izomérov by bolo pridanie hydroxidu sodného rozpusteného vo vode, k zostávajúcej kyseline vínnej sa pridáva hydroxid, až kým sa nedosiahne ph13 a nevznikne olej, tento olej sa bude variť s tiolom a perkadoxom, a to nasledujúcim spôsobom alebo postupom.
Ku každým 30 litrom oleja pridajte 2 litre tiolu alebo thiolu, varte ho, kým nedosiahne 160 stupňov Celzia, keď dosiahnete túto teplotu, postupne pridajte 2 kg perkadoxu, pretože dôjde k reakcii, miešajte, aby sa všetok perkadox rozpustil a bol homogénny, a udržiavajte teplotu ešte 10 minút.
Potom sa nechá vychladnúť pri izbovej teplote a na druhý deň alebo po vychladnutí sa opäť pridá kyselina vínna ako v prvom procese, aby sa oddelili izoméry, a potom sa zopakuje cyklus, ktorý je na obrázku.

View previous replies…

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
673
Deals
8
Dobrý deň,

Aký je prosím zdroj týchto informácií?
Ďakujem.

novato

Don't buy from me
Reaction score
0
To už bolo vykonané, preto je vysvetlenie také podrobné.

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
673
Deals
8
Nepoznám zdroj toho procesu, ale pridávanie perkadoxu pri vysokej teplote má veľké riziko výbuchu, v skutočnosti by sa jeho preprava mohla uskutočniť len v špeciálnych nádobách, ktoré majú teplotu nižšiu ako 20 C, a to nehovorím o náročnosti získania tohto produktu, kvôli čomu je potrebné byť si veľmi istý postupom, aby ste sa ho pokúsili získať.

novato

Don't buy from me
Reaction score
0
Ak uskutočníte reakciu pri tejto teplote a práve to zvýhodňuje izomér l, ktorý sa stane d

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
673
Deals
8
A aký je zdroj tohto procesu, prosím?" Ďakujem.

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
673
Deals
8
A ďalším dôležitým problémom je, že Perkadox je značka a má mnoho rôznych produktov pre iniciátory (Di(4-terc-butylcyklohexyl) peroxydikarbonát, AIBN, AMBN, ...) každý z nich funguje v inom množstve a pri iných teplotách, myslím, že pre tento proces sa používa Di(4-terc-butylcyklohexyl) peroxydikarbonát, ale v správnom pomere by sa mohol použiť aj AIBN.

subzero

Don't buy from me
Reaction score
0
Je pravda, že levosoľky začnú pp, ak sa pridá kyselina l-vínna v nadmernom množstve ?

Jorg

Don't buy from me
Reaction score
12
Nazývame to holandská metóda recyklácie lodí. Počul som o nej len dobré veci,ešte som ju nevyskúšal. Vďaka za príspevok.

hunter12

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Prosím o pomoc, po zmiešaní amd ponechaní cez noc sa to zmenilo na ružové.

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
673
Deals
8
Ružová farba zvyčajne znamená príliš kyslú, ale nie v 100 % prípadov, tiež by to mohli byť nečistoty z vašej voľnej bázy, skontrolujte PH by malo byť okolo 4. Každopádne na vašej fotografii nevidím žiadnu zrazeninu.

View previous replies…

hunter12

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Použil som čistý destilovaný metamfetamín freebase. PH je 4,5-5. Nevznikli žiadne zrazeniny. A počas intenzívneho miešania sa zahreje len na približne 30 stupňov. Ani počas miešania sa neobjavila žiadna zrazenina

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
673
Deals
8
Povedzte mi všetky podrobnosti, ak nie, nemôžem vedieť, kde je možný problém.

hunter12

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Zmiešal som 160 ml vody a 70 g kyseliny tatárskej, potom som za silného miešania (pomocou magnetického miešadla) pridal 100 g destilovanej voľnej bázy. Voda sa zakalila, ale bez zrazeniny, potom som ju nechal cez noc a ráno som zistil, že je ružová

hunter12

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Použil som kyselinu l-vínnu (cas 87-69-4)

qwe111

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
6
Objavuje sa počas miešania na stenách kadičky nejaký hustý materiál?
Ak áno. Pomocou sklenenej tyčinky poškriabte stenu kadičky. Pomôže pri kryštalizácii.

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
673
Deals
8
Skúste 150 ml h2O + 80 g vínnej soli po rozpustení pridať voľnú bázu za silného miešania, kým sa nevytvorí tuhá hmota, čo by mohlo trvať niekoľko minút.

hunter12

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Ok, vďaka il skúsiť, il vrátiť s výsledkami

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
673
Deals
8
Na základe mojich skúseností si myslím, že potrebuje viac času na miešanie, aby sa zhustil a konečne bol pevný.

hunter12

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Takto je to

Attachments

• veQtKRZfEY.jpg
    veQtKRZfEY.jpg
    2.9 MB · Views: 92