Priatelia... MÔJ BALÍK PRISTÁL!!! Krásny, nádherný 4MMC z Nemecka. Chcem sa poďakovať svojim zahraničným priateľom za ich záštitu pri jeho zasielaní. Trochu sa mi zviezol zadok, keď som videl, že ho na chvíľu zadržali na colnici, ale nebolo sa čoho obávať. Balenie bolo VELMI profesionálne, žiadny pes to neočuchal a je to STÁLE, takže som veľmi ohromená.
Kedysi som sa podobne ako vy závistlivo pozerala, ako ostatní dostávajú svoj výrobok, ale už NIE! a ubezpečujem vás, že ak si tu vypýtate "drogu zadarmo", nebudete sklamaní! Dostanete ho, trpezlivosť je ťažká, ale stojí za to!
To naozaj potrebuje banán pre váhu lol Napravím to nabudúce, ale je to asi 2,5 gramu a to je po tom, čo som rozdrvil dve pomerne veľké skaly!
Dala som si poriadne do nosa a išla som na nádhernú prechádzku do prírody, celú cestu som sa cítila, akoby som sa vznášala
Sedím tu s naozaj dobrým pocitom a len dúfam, že keď začnem variť, môj výrobok bude aspoň z polovice taký dobrý! Tiež skvelá náhodná situácia, keď vidím, že 4MMC je to, s čím budem začínať!
Ešte raz vďaka celému tímu za to
@Glitchy, toto je naozaj nová generácia trhu s látkami a odteraz budem vždy hovoriť, že BB je jediná stránka, na ktorej vôbec záleží na Dark Web. Je veľmi frustrujúce, že sa všetci musíme cítiť ako zločinci, keď tieto látky pomáhajú toľkým ľuďom v toľkých smeroch.
Vďaka tejto stránke budem čoskoro sám šíriť "lásku". Táto stránka je skutočne úžasným nástrojom na učenie a zdrojom informácií.
Ďakujem bohom/bohyniam, že som našla BB!!!
(je to len úžasný bonus, že Breaking Bad je náhodou môj obľúbený seriál všetkých čias lol)
P.S. a pamätajte si, deti: vždy používajte program ako ImageOptim na odstránenie metadát z vašich fotografií pred ich odoslaním! (Táto mala na sebe presnú zemepisnú šírku a dĺžku! Myslím, že mi prosím povedzte, ak ste ešte nejako schopní vidieť tieto informácie thaaanks
)