Ako vyrobiť papier Cannabinoids bez zanechania škvŕn 4-5 gramov na stranu (5cl-adb)

jedii00

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Snažím sa pridať 4 až 5 gramov 5cl-adb na papier zo 100 % bavlny bez zanechania škvŕn, ale ukazuje sa to ako veľmi náročné má niekto skúsenosti s touto metódou?

jennycraig

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Práve som sa snažil urobiť 2 gm na stranu A4 a rovnaký problém. Dá sa 5cl-adb-a vyrobiť do kryštálu? Inak ako sa strieka na papier a namáča aj (potrebujem urobiť stránky a knihy).

Chmpire

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
77
Deals
5
Existuje súkromná metóda, ako to úspešne urobiť aj pre tieto nezmyselné množstvá, ako je 5 g - Súkromne v spoločnosti aspoň... je pomerne jednoduché na to prísť, ale keďže to bolo držané v tajnosti, môžem ponúknuť predaj metódy na to, len ak na to neprídete sami - ak je to proti akýmkoľvek pravidlám, dajte mi prosím vedieť. vďaka

shoptilpop3x

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Existuje súkromná metóda, ako to úspešne urobiť aj pre tieto nezmyselné množstvá, ako je 5 g - Súkromne v spoločnosti aspoň... je to pomerne jednoduché zistiť, ale keďže to bolo držané v tajnosti, môžem ponúknuť na predaj len metódu na to, ak na to neprídete sami - ak je to proti akýmkoľvek pravidlám, dajte mi vedieť. vďaka Koľko .. pretože to je niečo, čo chcem vedieť

jennycraig

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Potrebujem vedieť, ako striekať a namáčať. Pre stránky a stránky kníh. Bez zmeny farby. Áno, nemáme tu predávať, ani nakupovať od nepredajcov, ani dohadovať obchody medzi sebou mimo trhu s inými nepredajcami, ani si nemyslím, a mám rád tento trh, neriskujem, že ma odbijú. Ale dávam ti len hlavu hore, lebo si sa pýtal, nie som mod, nič nevediem!

Chmpire

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
77
Deals
5
Viem, že som to spomenul vo svojom príspevku pre prípadných modov alebo adminov, aby to nevyzeralo, že predávam sračky zo vzduchu. a v postupe je krok, o ktorom sa nikde nehovorí, ale úplne odstráni farbenie - čo by som ponúkol - a nie som náhodný človek, s ktorým som spolupracoval Flight až do jeho zatknutia, ktorý je známy aj zamestnancom tu :)

View previous replies…

gfs241

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Nemám čo dodať, pokiaľ ide o skutočnú pomoc, ale myslím si, že je dosť hlúpe snažiť sa niekoho spoplatniť za niečo také jednoduché, ako je namáčanie väzenských listov.

Chmpire

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
77
Deals
5
Je mi ľúto, išlo o internú metódu spoločnosti, ktorú sme použili na zvýšenie objemu, ktorý môže list niesť bez akéhokoľvek zafarbenia, ktorá mnohým ľuďom zarobila veľa peňazí, a preto sa predávala len súkromne, nechcem zdieľať interné metódy, ktoré sme použili zadarmo.

• Like
Reactions: vis

SynthethicADHD

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Ak niekto vie, ako to urobiť, zasiahnite ma, rád sa vymením za informácie

bronxwar

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Zrieďte si noid v acetóne (4 g v 200 ml). Ponorte svoju stránku a nechajte ju viackrát zaschnúť, kým sa výrobok nedokončí. takto sa to robí.

Rcvendor(PE)Scam

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Kontaktujte ma pomôžem vám, že

Bigtme

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Dajte 5 g do 50 ml acetónu, potom nastriekajte stranu a nechajte zaschnúť, potom nastriekajte druhú stranu strany a nechajte zaschnúť, opakujte tento proces stále dokola, kým vám nedôjde sprej. Snažte sa papier pri striekaní príliš nenamočiť

• Like
Reactions: vis

xneason

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Budem striekať na list bahniatka, mám hotový 5-CLADB , na 1 gram koľko ML acetónu mám použiť?
Aký je pomer pre 5-CLADB a acetón pre stredne veľkého používateľa.. prosím, pomôžte mi poradiť

ilovechems23

Don't buy from me
Member
Reaction score
8
Má niekto hotové kanabinoidy? Zdá sa, že táto stránka je určená len pre spord a metamfetamín

cylencia

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
6
just look in the market

soyjosh96

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Vytlačte nad ňu obyčajnú bielu farbu

William D.

Expert
Reaction score
1,347
Na nanesenie väčšieho množstva produktu použite papier s vysokou hustotou. Prídavný produkt môžete vymazať. Ako vypočítať dávkovanie na jeden hárok, môžem povedať.
Noids je pre mňa jedným z hlavných obľúbených produktov, takže si nemyslite, že stránka je len o stimulantoch a eufóriách. Ak niekoho zaujímajú veci s noids, napíšte mi.

Redroom

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Deals
4
The lighter color will keep your sheets cleaner which is why the precursor is so important and the precursor I sell is just that, very light yellow (almost white)