- Reaction score
- 19
Rozumiem, čo máte na mysli. Nie som nováčikom vo svete drog. Som nováčik vo svete syténových drog. Ale nie v ich predaji.
Som samozrejme veľmi opatrný. Očakávam to isté od ostatných. Ale pri správnom kontakte je možné veľa. Určite nebude márna snaha toho človeka.
Máte pre mňa nejaké tipy?
Mám len otvárať vlákna pre informácie od A po Z? Už som tu videla video z tvorby SPEED. Je to pekné pre poznanie. Hľadám skôr skúsenosti s nejakým väčším zariadením. Samozrejme, chcem začať aj s menším. ale zámer hovorí sám za seba. Zaujíma ma len MDMA/Ecstasy a SPEED.
Vďaka za komentáre.
Som samozrejme veľmi opatrný. Očakávam to isté od ostatných. Ale pri správnom kontakte je možné veľa. Určite nebude márna snaha toho človeka.
Máte pre mňa nejaké tipy?
Mám len otvárať vlákna pre informácie od A po Z? Už som tu videla video z tvorby SPEED. Je to pekné pre poznanie. Hľadám skôr skúsenosti s nejakým väčším zariadením. Samozrejme, chcem začať aj s menším. ale zámer hovorí sám za seba. Zaujíma ma len MDMA/Ecstasy a SPEED.
Vďaka za komentáre.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 47
Ak chcete postupovať vo veľkom meradle, napríklad a-olej z apaanu, a chcete previesť 1000 kg apaanu za jeden týždeň, potrebujete:
2 x 1200 kg nádobu s miešadlom
2 x parnú destilačnú súpravu 200 l
1000 kg apaanu
1250L fosforečnej
1000L formamidu
350L kyseliny mravčej
500kg kaustickej sódy
Myslím, že potrebujete okolo 200k, možno aj o niečo viac. Dobré miesto ju v Holandsku stojí okolo 7500/10000 eur na týždeň. A zisky z a-olejov sú teraz veľmi nízke. Cena a-oleja je teraz okolo 525-600 eur za liter.
Ak potrebujete viac informácií o čomkoľvek, napíšte mi, som tiež z Holandska
2 x 1200 kg nádobu s miešadlom
2 x parnú destilačnú súpravu 200 l
1000 kg apaanu
1250L fosforečnej
1000L formamidu
350L kyseliny mravčej
500kg kaustickej sódy
Myslím, že potrebujete okolo 200k, možno aj o niečo viac. Dobré miesto ju v Holandsku stojí okolo 7500/10000 eur na týždeň. A zisky z a-olejov sú teraz veľmi nízke. Cena a-oleja je teraz okolo 525-600 eur za liter.
Ak potrebujete viac informácií o čomkoľvek, napíšte mi, som tiež z Holandska
- Reaction score
- 4
Prosím, DM v súkromí potrebujú pomoc s MDMA a sú ochotní prispieť na vzdelávanie, ak je to užitočné.