Ako úspešne odosielať objednávky do Spojených štátov bez toho, aby ste sa dostali do oka americkým úradom, a bezpečné spôsoby doručenia a prechodu colnými orgánmi v štátoch. Existuje veľa predajcov, ktorí tam inzerujú, že by zaručili doručenie do celého sveta? Je to vôbec možné?
Ako zabezpečiť, aby sa vaša sieť neobrátila proti vám, a ako kontrolovať ľudí, nie nevyhnutne so zlým úmyslom, ale skôr v súlade s myšlienkou "udržať ich v šachu", a podobne
Predávam drogy, ale niektorí moji priatelia vedia, kto som, a niektorí z nich nielenže odo mňa kupujú, ale žiadajú ma aj iní, pričom používajú moje skutočné meno a namiesto môjho telegramu posielajú môj Instagram a podobne. Na chvíľu som sa zastavil a povedal ppl, že majú nesprávnu osobu, kým nejako nevymažem toto meno. Čo by ste robili v tejto situácii?
I wish I was allowed to answer this question, and I wish the rules of the site allowed talk of violence...
Be safe, and don't allow anyone to get you busted
Keď chce niekto nanovo začať so syntézou liečiv, takže má teoretické vedomosti, ale syntézu liečiv ešte nerobil, aká by bola vhodná syntéza, ktorou by mal začať, ak má aj základné vybavenie?
You can only be sure of yourself. Distrust everyone. Make sure you save your own skin; any true friend will betray you when the time comes. Make sure you save yourself; people will only save you if you both save each other. Either they save themselves, or you both save each other. No one would choose to save only you.
Aké najlepšie rady môžete dať začiatočníkovi, aby bol úspešný a nenechal sa chytiť. A ako ste to pred niekým utajili, povedzme pred rodinou alebo deťmi
Dobrý deň! Mohli by ste podrobne vysvetliť, ako ste dosiahli svoj súčasný úspech, vrátane každého kroku a drobných detailov, aby sme mohli ísť rovnakou cestou?
Uprednostňujete túto "online" metódu? Alebo viac bootovskému štýlu? Vyrástol som so starou školou, takže som úprimne zvedavý, ako uprednostňujete distribúciu produktu.
Ó, určite; bag bois nie je taká vážená práca ako kedysi. Len sa mi trochu páči chaos IG? Mojím prevládajúcim cieľom nakoniec je zistiť, či je vôbec možné tieto dve veci sformulovať.
Hey, bro.
Since you're a successful purveyor of controlled substances, would you add my mushrooms to your inventory? I suck at dealing with muthafuckas myself, and you are so...social I guess.
Would you like to smoke some.hash?