Question Výroba rýchlosti

Simultanos55

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Ahoj, som tu nový a mal by som niekoľko otázok týkajúcich sa výroby rýchlosti a dúfam, že by mi niekto mohol odpovedať na otázky, pretože sa v tom zatiaľ veľmi nevyznám.
1. Aké percento čistoty musí mať ocot a kyselina sírová?
2. Ktorý kryt možno použiť na získanie potrebných materiálov na výrobu?
3. Ako možno získať požadované materiály nenápadne?
4. Ako dostanete von dusičnan rtuťnatý II, po tom, čo ste ho skombinovali s hliníkom?
Bol by som vďačný, keby mi niekto s týmito znalosťami mohol odpovedať na otázky. Vopred ďakujem.

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
Ahoj priateľu, v prvom rade ťa vítam v tejto komunite a veľkej rodine, ak budeš čítať, rýchlo nájdeš všetky pochybnosti, ktoré sa objavia, aj pri malom vyhľadávaní cez menu máš veľa príručiek na výrobu rýchlosti, dokonca máš super podrobné videá procesu od začiatku až do konca... stačí si prezrieť naše fórum a rýchlo nájdeš, čo hľadáš. Na vaše otázky vám čoskoro odpoviem.
Kyselina octová pracuje pekne s 60%Minimálna koncentrácia,a práca s kloridom ortuťnatým Bola zlúčená s hliníkovou fóliou, takže vaša otázka nedáva zmysel alebo je nesprávne spochybnená, dovoľte mi vysvetliť: ortuť priľne k hliníkovej fólii, takže spolu majú silu redukovať nitro zlúčeninu na amfetamínovú bázu. Pokiaľ ide o kyselinu sírovú, ako všetky činidlá, mala by byť 98-99 % technickej laboratórnej kvality, hoci potom ju musíte pred použitím rozpustiť, aby ste si nespálili výrobok a dobre podpísali soľ. Dúfam, že som vám dokázal pomôcť a trochu objasniť vaše pochybnosti. ale všetci sme začali bez toho, aby sme vedeli, literatúra a porozumenie je v tomto svete dôležité, preto vám odporúčam veľa čítať a pochopiť, čo je potrebné, skôr ako niečo urobíte. Na zdravie a vitajte.

Simultanos55

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Ďakujeme za uvítací pozdrav a odpoveď. Pomohlo mi to oveľa viac porozumieť! Ďalšia otázka znie, čo za obal sa dá použiť, na získanie nástroja a suroviny, ak by som ho kúpil normálne a na internete?