Toto je syntéza, ktorú som chcel sledovať. Iv práve objednal 500 g tryptamínu, takže by som mal mať dobrých pár príležitostí na neúspech!!! Haha
Aj keď, samozrejme, nechcem, aby sa to stalo, človek sa z toho naučí viac....
Sledoval si sám ten Reddit?
Spomalil som aj Hamiltonov synťák - alebo aspoň toho šialeného trojokého chemika, s ktorým robil rozhovor pri výrobe n,n-DMT.
Niektorí ľudia povedali, že to nie je správne - počúval som ten podcast, o ktorom hovoril človek v komentároch, ale nemôžem si spomenúť, ktorý to je! Je to ten o skúmaní bytostí na DMT, ktorý je pomerne čerstvý?
Som si istý, že aspoň 1 osoba to tu urobila - v skutočnosti nemám v úmysle vyrábať toľko. Radšej by som robil iné veci s tryptamínom tbf, pretože stále existujú primárne tryptamíny, ktoré som neskúsil - čo je v podstate dôvod, prečo som si založil laboratórium (chlapec bol/je to WAY drahšie ako extrakcia DMT!!) Tiež by som kúpil menej tryptamínu, ale aby som bol úprimný, keď sú náklady na dopravu rovnaké ako to, čo kupujete, stáva sa to absurdné, takže ak niekto chce vyskúšať tento synth, zavolajte mi a môžem vám poslať nejaký tryptamín. Alebo predám 50g alebo čokoľvek iné.
Som chemik pre seba. NEPREDAJEM DROGY - len som to chcel objasniť...ešte nie ha nah jk. Bol som tam, urobil som to, že mám závislosti...