- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 17
Dobrý deň, som užívateľ stimulantov možno sa dá povedať aj závislý. Užívam kokaín a amfetamín podľa toho, na čo ho potrebujem, buď na nočné zmeny, alebo do klubu. Beriem svoje psychické a fyzické zdravie serous robiť 2 týždne prestávky po užívaní 1 týždeň rovno a atď. A mám záujem dozvedieť sa viac o zdraví zubov a ďasien. Väčšina drog, ako vieme, spôsobuje vysychanie úst a to je jedna z najdôležitejších vecí, na ktoré treba pamätať, piť viac vody a menej limonád atď. Ako viem zo štúdia biológie je, že sativa je veľmi dôležitá bcs zabíja baktérie, čistí atď. Dbám na to, aby som pila veľa vody a žuvala žuvačky bez cukru, aby som si udržiavala "vlhkosť" v ústach. Ale stále sa tak trochu bojím bcs po užití, keď som Im high cítim jazykom, že sa mi niektoré zuby trochu hýbu (to len keď som pod účinkami). Chcem vedieť, či sú ešte iné veci, ktoré Im chýbajú a ja možno viem čo. Ak viete, môžete mi povedať, aké vitamíny by som mal užívať pre teplejšie zuby a ďasná? Rozmýšľam nad kúpou fluoridových kapsúl, je to skvelý nápad? A umývať si zuby aspoň 2-3 krát denne, záleží na tom, či mi zostane nejaký voľný čas, je to zlé alebo dobré, že toľko? A ik jeho najlepšie konzultovať s mojím zubárom, ale Im udržať moje použitie súkromné, pretože naposledy verí príliš veľa dostal ma pobyt 24 hodín v malej miestnosti a mal som šťastie, že veľa ppl v súdnom systéme, dokonca aj šéf súdu, aby nedostal 5 rokov trest. Thx vopred!