- Reaction score
- 10
Žal sem z aaronstevensom naredil enako slabo izkušnjo! medtem pa mislim tudi, da gre pri aaronstevensu za zelo spretno goljufijo!
na začetku z manjšimi testnimi nakupi različnih stvari je bilo vse v redu!
komunikacija je bila vedno izjemno profesionalna, zdaj pa tudi vem, da je šlo le za "lepe besede" za vzpostavitev določene stopnje "zaupanja"!
Naročil sem kilogram suhega amfetamina!
pri zadnjem nakupu pa me je pošteno zajebal!
Na žalost sem bil prisiljen iz različnih razlogov ne bb-market escrow uporabiti zadnji nakup (eden od njih monero!)
kaj je bila največja napaka!!!
Poglejte kaj sem dobil po dobrih 4 tednih čakanja!
Mislim, da slike, ki sem jih naložil, govorijo same zase!
V svojem življenju sem videl veliko umazanije, vendar to premaga vse, kar je bilo prej!
Takoj sem stopil v stik z Aaronom Stevensom, da bi prijavil goljufijo in prosil za rešitev problema, saj je bila prejšnja komunikacija vedno tako "profesionalna", sem mislil, da bosta našla rešitev, s katero bosta oba zadovoljna! Skratka, več Toda spet niste slišali "lepih besed" in "opravičil"!
Potem je aaronstevens izginil kot duh!
Prav tako bi administratorju foruma zagotovil zgodovino moje elektronske pošte z aaronstevensom kot dokaz, če se pojavijo kakršni koli dvomi!
Vedno si potem pametnejši
na začetku z manjšimi testnimi nakupi različnih stvari je bilo vse v redu!
komunikacija je bila vedno izjemno profesionalna, zdaj pa tudi vem, da je šlo le za "lepe besede" za vzpostavitev določene stopnje "zaupanja"!
Naročil sem kilogram suhega amfetamina!
pri zadnjem nakupu pa me je pošteno zajebal!
Na žalost sem bil prisiljen iz različnih razlogov ne bb-market escrow uporabiti zadnji nakup (eden od njih monero!)
kaj je bila največja napaka!!!
Poglejte kaj sem dobil po dobrih 4 tednih čakanja!
Mislim, da slike, ki sem jih naložil, govorijo same zase!
V svojem življenju sem videl veliko umazanije, vendar to premaga vse, kar je bilo prej!
Takoj sem stopil v stik z Aaronom Stevensom, da bi prijavil goljufijo in prosil za rešitev problema, saj je bila prejšnja komunikacija vedno tako "profesionalna", sem mislil, da bosta našla rešitev, s katero bosta oba zadovoljna! Skratka, več Toda spet niste slišali "lepih besed" in "opravičil"!
Potem je aaronstevens izginil kot duh!
Prav tako bi administratorju foruma zagotovil zgodovino moje elektronske pošte z aaronstevensom kot dokaz, če se pojavijo kakršni koli dvomi!
Vedno si potem pametnejši
↑View previous replies…
- Reaction score
- 685
- Deals
- 65
Žal mi je za vašo izgubo! Noro je, v kakšno zmešnjavo se je spremenila ta nit!
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 17
Ne mislim, da gre za nered. Dobro je za namen analize in učenja boljše uporabe platforme.
- Reaction score
- 685
- Deals
- 65
- Reaction score
- 4
"Ljudje na tej platformi ne odobravajo goljufij"
To je popolnoma napačno.
Vprašajte me, kako to vem.
To je popolnoma napačno.
Vprašajte me, kako to vem.
- Reaction score
- 4
Ne, ne zato, ker so ga prepovedali.
"storitev hrambe, ki jo ponujajo in ki bi večino tega sploh preprečila?"
Ključna beseda v tem, kar ste napisali, je "večina".
Denar, ki sem ga vložil v storitev skrbništva, ki jo ponujajo tukaj, je izginil.
"storitev hrambe, ki jo ponujajo in ki bi večino tega sploh preprečila?"
Ključna beseda v tem, kar ste napisali, je "večina".
Denar, ki sem ga vložil v storitev skrbništva, ki jo ponujajo tukaj, je izginil.
- Reaction score
- 4
Cotton Jerzy Oprostite, to je bilo mišljeno za marty€mcfly
Ah, pravkar sem to videl. Brez skrbi.
Ah, pravkar sem to videl. Brez skrbi.
- Reaction score
- 4
Zgolj za pokušino bom dodal, da bi moral njihov imenik povezav tukaj zagotovo dvigniti nekaj obrvi.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 43
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,753
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
15 Oct
depozitni denar nikoli ne izgine. Razen če javno predložite dokaze o tem, kar ste rekli. Zaradi diskreditacije ugleda foruma boste izključeni iz foruma. Vsi čakamo na vaš dokaz.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 17
Po mojem vedenju & na podlagi analitičnih podatkov, Cotton Jersey: prek te posebne platforme ste prejeli več kot dovolj koristi od zelo "pametnih ljudi". Če jih ne bi bilo, ne bi bili sposobni razumeti tovrstnih stvari. Biti hvaležen dober človek je umetnost.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 17
Obstajajo načini, da dobite svoj denar nazaj, tudi če ste prevarali račun za to! Vendar se morate ukvarjati s tistimi, ki so certificirani in ugledni! Ne morete zgrešiti.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 17
Da, skrbništvo bi to zagotovo preprečilo, vendar je naloga kupcev, da pomagajo platformi razumeti težave, ki se dogajajo, da bi jih odpravili. Če vas tako prevarajo, je za to namenjen oddelek ~znotraj platforme, da~, vendar mora biti to zakonit zahtevek, ki krši pogoje in bi ga bilo mogoče drugače preprečiti.