Karfentanil, fentalogi in nitazini v oskrbi evropskih katehez

magnesium_sulphate

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
21
Pozdravljeni, dragi člani,

iz čiste radovednosti izvajam svoje malo opazovanje o katinonih z dodatkom karfentanila, fentalogov in nitazinov v evropski ponudbi katinonov.

V zadnjih približno 12 mesecih so katinoni (predvsem 3-CMC in v manjši meri 4-MMC) vse pogosteje prihajali na lokalni trg s precej velikimi sledmi močnih sintetičnih opioidov omenjenih vrst. Poznam tri primere, ko so trije mladi fantje umrli po snifanju 3-CMC, ki mu je bil primešan karfentanil (uporabniki so bili mladi fantje, zelo kemično naivni), in številne prevelike odmerke, ki so jih, hvala bogu, ob hitrem odzivu reševalnih služb odpravili z nalaxonom. Primeri so bili tako hudi, da so morali biti vsi ti ljudje, ki so po božji milosti preživeli, nekaj dni hospitalizirani tudi po več kot dveh odmerkih nalaxona. Rad bi dodal, da običajne namerne uporabnike opioidov, ki pri nas zelo pogosto predozirajo, uspešno oživijo po enem ali dveh udarcih nalaxona (vsak udarec vsebuje 1 mg/1 ml nalaxona). Tako da je količina teh dodanih opioidov po obsegu, kot domnevam, grozljiva. To niso neke mestne, nore džankijske strašljive zgodbe, ampak nekaj, čemur sem bil sam priča (vse omenjene primere poznam iz prve roke) in sem imel priložnost govoriti z zdravstvenim strokovnjakom, ki dela na področju zmanjševanja škode in je dnevno v stiku z uporabniki z visokim tveganjem.
Rad bi slišal mnenje drugih ljudi, ki so slišali za takšne primere v svoji državi, morda to doživeli na lastni koži ali imajo kakršno koli znanje o tem, kako se to izvaja (šivanke). Katinoni, ki so lacing, se po videzu, vonju, okusu ali drugem objektivnem videzu v ničemer ne razlikujejo, kar pomeni, da so v obliki kristalov. Sklepal bi, da lokalni preprodajalci drog to počnejo sami, če bi bil izdelek v obliki zdrobljenih kristalov, drobnega prahu. Ponovna kristalizacija izdelka ni nekaj, česar bi bili lokalni preprodajalci drog sposobni. In nimam razlogov, da bi mislil, da bi kitajski ali indijski proizvajalci to počeli v svojih laboratorijih - vendar se lahko motim; do zdaj me ne bi presenetilo nič, kar bi od teh ljudi izviralo iz pokvarjenega pomanjkanja kakršne koli humane etike.

Ali me lahko kdo s kakršnim koli znanjem ali večjim razumevanjem v zvezi s to zadevo razsvetli glede te teme? Ali menite, da je mogoče katinone v obliki kristalov učinkovito obesiti na klin tako, da morda neposredno razpršite nekaj raztopine na kristale? Ali pa je bolj verjetno, da se zlivanje izvaja med proizvodnjo in v proizvodnih obratih?
Prav tako bo zanimivo in poučno prebrati kakršne koli izkušnje iz prve roke s katinoni, ki so bili prekriti.

Hvala.

Morda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Zdi se, da so dobavitelji skušali ubiti stranke. (dobesedno nezavedanje o prisotnosti takšne snovi je precej mrtva obsodba za vsakega uporabnika (čigar razmišljanje je čisti mcat ali kateri koli drug stim). Razen če vas skušajo zasvojiti z opiodi in imajo u teče kot cr3ck hd.
druge razlage ni.

Nekako kontraproduktivno je, da so opiodi v takem izdelku.

Sinteza fentanila in drugih opijskih izdelkov se zdi v teh dneh zelo priljubljena. ne bi se čudil, če ne bi veliko čistili, preden bi skuhali kaj drugega.
Ostanite varni, testirajte svoje sranje (na voljo so testi za OP.).