Question Dekstroamfetamin

oon1

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Kako izločiti amfetamin iz tablet deksteoampetamina in ga koncentrirati?

AgamemnonFromTroy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
66
Pozdravljeni, to je odvisno od vrste tablet različne tablete imajo različna veziva in neaktivne sestavine, dandanes uporabljajo veliko veziv, ki jih je namenoma težko ločiti. Dekstroamfetamin se običajno ekstrahira tako, da se tablete zdrobi in raztopi v polarnem topilu, kot so aceton, DCM, DMFO itd., nato se oblikujeta dve plasti in dekstroamfetamin je v vodni plasti, ki jo je treba ločiti z ločilnim lijakom ali z lončkom za purane, organsko plast 2-3-krat sprati, nato jo postaviti na veliko posodo za izparevanje, topilo pa mora izhlapeti in na dnu posode se bo tvorila oborina.

Jimmyjohn48

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Tablete raztopite v vodi DI ali destilirani vodi. 10 ml za vsakih 100 mg. Nekajkrat jih premešajte in se prepričajte, da so vse čim bolj drobno zdrobljene. Odfiltrirajte trdne delce (najprej zmočite filter). Vaša amfa je v vodi. Za ekstrakcijo jo izločite s kislo-bazično ekstrakcijo. Uporabite zelo majhne količine topil, razen če imate veliko količino tablet. Na tem mestu so navodila za čiščenje amfetamina z ABE. V glavnem sledite temu. Nikoli ne boste dobili čistega izdelka, če boste tablete samo oprali s topili.

oon1

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
ZAHVALA!! Veliko ljudi mi je reklo, naj ga preprosto sperem s topili in izparevam, in to sem storil, vendar, kot ste rekli, nisem dobil čistega izdelka, ki sem ga želel. Imam 10-kilogramsko vrečko 10 mg oranžnih tablet. ali jo lahko povečam, ne da bi to vplivalo na čistost? Ali bo delovalo katero koli topilo? Kakšno priporočilo? Še enkrat se vam zahvaljujem za vaš čas z odgovorom.

Jimmyjohn48

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Nekaj stvari, ki jih je treba upoštevati:
Za ekstrakcijo največ 1 g amfetamina je potrebnih 100 tablet po 10 mg.
Glede na to, ko ste maso tablet filtrirali iz vode, ni slaba ideja, da pustite, da veliko vode izhlapi, preden začnete z ABE. De ionizirana voda opravi najboljše delo. Prepričajte se, da je vaše ekstrakcijsko topilo brezvodno. Zaradi majhnih izkoristkov boste želeli delati z majhnimi količinami. Zato je treba imeti majhno steklovino.
Pri soljenju poskrbite, da bo vaša kislina zelo blizu čistosti. Razredčite jo v razmerju 1/10 acetona (brezvodnega) ali IPA. Boljše rezultate sem dosegel z mešanjem IPA in acetona skupaj s kislino, ker traja dlje, preden se pokaže rumeni odtenek. Raztopino kisline počasi po kapljicah raztopite z enakomernim mešanjem in preverjanjem PH. Pri majhnih količinah je najbolje, da se ustavite pri 6-7, ker lahko hitro prekisljate. Če vam tak način soljenja ne ustreza, lahko iz topila naredite ekstrakcijo L/L z deionizirano vodo ali destilirano vodo. Če potrebujete navodila za to, mi sporočite. Če ne filtrirate vakuumsko, se prepričajte, da mora biti tekočina, ki jo boste spustili skozi filter, mokra z isto tekočino (vendar ne z reakcijsko tekočino), preden jo zlijete skozi filter, sicer lahko izgubite izkoristek. Upam, da se vam bo vse izšlo.

Jimmyjohn48

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Da, lahko povečate količino... ko pa zmanjšate količino vode na 7 ml na 100 mg. Za ekstrakcijo proste baze sem uporabil DCM ali eter. Če uporabljate DCM, ne pozabite zbrati nižje ravni.