- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 13
Poročanje o izkušnjah tukaj. Brez slik Žal mi je, da se mi je pokvaril fotoaparat na telefonu. Sprva sem bil nekoliko nestrpen in sem mislil, da je to preveč dobro, da bi bilo res, saj je Glitchy potreboval minuto, da je vse dohitel, vendar je po čakanju zasijala svetloba. Sem zelo izkušen uporabnik katinona, za vraga, sam sem jih nekaj naredil, vendar nikoli nisem imel užitka poskusiti mefedrona. Vzorec je potreboval približno 8 dni, da je prišel v ZDA. Ko je prišel, sem ga moral poskusiti. Odtehtal sem 0,22 g in ga raztopil v 1,5 ml vode ter se namesto z iglo prvič odločil za zamašek. Trajalo je dobrih 15 minut, da bi se popolnoma odpravil, vendar je vroče prekleto veliko podobno MDMA, vendar je manj empatično zaradi pomanjkanja boljše besede. Za referenco sem 31, bil off polno piha odvisnost od heroina, crack, in karkoli sem lahko dobil, še posebej katinoni, za približno 1,5 let po uporabi težke za 13. Zdaj mi gre dobro z občasnimi zabavnimi časi. To je bila ena od najboljših izkušenj, ki sem jih imel s katero koli drogo, zato to veliko pove. Moje dekle tega ni storilo, vendar je tudi ona zelo uživala, če veste, kaj pravim . To spletno mesto bom delil s prijatelji in nadaljeval podvige tukaj sam. Tudi moj prijatelj je poskusil nekaj in je bil prižgan.