Sinteza metamfetamina iz P2P prek Al/Hg

New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Pozdravljeni, ali lahko uporabim aluminijasto folijo velikosti 12um ? In ali lahko tudi metoksi fenil aceton dobro deluje

Throw-off

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
43
Da na 12um aluminijaste folije, Lahko uporabite aluminijaste pelete, da bi al/mg ni nujno, da je folija. je treba podrobneje obdelati Metoksifenil aceton?

blockchain

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
15
Pri filtriranju kako gost filter naj uporabim?

Throw-off

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
43
Uporabite le Buchnerjev lijak, filtrirni papir in vakuumsko črpalko. Brez ustrezne opreme ne morete izdelati kakovostnega izdelka.

blockchain

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
15
Uporabljal sem 52-mikronski filter za kavo, vendar je nekako počasen in na en filter lahko postavim ~100 g

Consider

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
9
Prosim, prijatelji in učitelji, lahko izparjeno kristalizirano reakcijsko zmes sperem z etilacetatom, prosim, potrebujem strokovni nasvet in katera je najboljša temperatura za izhlapevanje oljne reakcijske zmesi

Consider

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
9
Resnično potrebujem vašo pomoč, v mojem drugem poskusu proizvodnje meth z uporabo P2P, sem na zadnji stopnji izhlapevanja do kristalizacije in to je slika izhlapelih kristalov, Prosim, ali lahko sperem z etil acetatom ali dietil acetatom,, in prosim, kako ga pretvorim v velike kamnite kristale, res potrebujem pomoč prijateljev v skupini,

Attachments

• yuXsTIzjV0.jpg
    yuXsTIzjV0.jpg
    8.4 MB · Views: 821

G.Patton

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,868
Deals
Pozdravljeni, lahko ga sperete z acetonom. Nato ga lahko samo rekristalizirate ali ločite izomere, da dobite velike kristale d-metha. Navodila so objavljena na forumu. (z videom)

Jordan Belfort

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
68
Bazificirajte, po možnosti ekstrahirajte s heksanom in sperite s slanico, nato pa pustite, da se sol izloči.

spongebomb

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
6
eno vprašanje, po nekaj testih z majhnim obsegom je videti, da bo deloval v redu.
vendar bom naslednjič naredil večjo serijo, zdaj pa sem po branju informacij na različnih mestih nekoliko zmeden.
Reduktivno alkiliranje z Al/Hg in P2NP do amfetamina na ta način poznam že več let, s te točke tega ne morem razumeti:
od oncle fester.

onlcel fester pravi:

Za MENE ne morem verjeti, da je to naredil v 3l bučki. V trilitrski bučki lahko v hladnejših dneh naredim morda 30 g serije P2NP. Ampak on pravi, da nekaj iz približno 340 ml P2P.
Ali je to mogoče? Ali je reakcija toliko blažja kot pri P2NP?

G.Patton

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,868
Deals
Pozdravljeni, da, je manj eksotermna kot redukcija P2NP. Vendar pa tudi ne priporočam, da bi 340 ml redukcije P2P izvedli v 3l erlenmajerici. Po mojem mnenju je to preveč.

w2x3f5

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
210
Velika razlika med reakcijami reduktivne aminizacije in reakcijami redukcije nitra z dvojno vezjo.

strong

Newbie
New deal
Reaction score
1
Ali bo mogoče metamfetamin pridobiti brez izhlapevanja s proizvodnjo plinastega HCl s pomočjo natrijevega klorida?

Manisj@1290

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
8
Poskušal sem narediti majhno količino metamfetamina z mešanjem P2P, proste baze metilamin HCL, natrijevega klorida in etanola v aluminijevi mešanici, nato sem po 3 urah filtriral, dobil prosto bazo metamfetamina, z mešanjem NaCl in H2SO4 sem naredil HCL plin. Če sem ga dodal metamfetaminski prosti bazi, ni prišlo do reakcije z nobeno od snovi v metamfetaminski prosti bazi.

Manisj@1290

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
8
Imam živosrebrov nitrat monohidrat, ali ga lahko uporabim pri tem? Ali kupiti drug živosrebrov klorid 2 ?

Venus9987

Newbie
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Pozdravljeni, trenutno je metilamin (74-89-5) na mojem območju cev. Ali lahko namesto metilaminskega hidroklorida (593-51-1) uporabim metilaminski hidroklorid (593-51-1)?

Venus9987

Newbie
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Pozdravljeni, ali lahko namesto aluminijaste folije uporabim aluminijasti prah za 1000 namenov?
In ali lahko eter nadomestim s petrolejskim etrom?