UWe9o12jkied91d
🥷 RESIDENT 🥷
Zame je bil trik, da nisem dobil mulja za cas 5449-12-7, raztapljanje v vreli vodi do bistre raztopine, izklop toplote in previdno dodajanje h2so4 konc.
To mi je prineslo takojšnjo pretvorbo s sprejemljivim izkoristkom, pri čemer so se takoj oblikovale plasti, vendar sem za gotovost še vedno 30 minut uporabljal refluks. v nasprotju s tem, ko sem hitel in nisem popolnoma raztopil svojega glicidata, nobena količina refluksa ni mogla spraviti trdnih snovi v reakcijo in sem jih moral filtrirati.
Pri dodajanju kisline bodite previdni pri brizganju.
To mi je prineslo takojšnjo pretvorbo s sprejemljivim izkoristkom, pri čemer so se takoj oblikovale plasti, vendar sem za gotovost še vedno 30 minut uporabljal refluks. v nasprotju s tem, ko sem hitel in nisem popolnoma raztopil svojega glicidata, nobena količina refluksa ni mogla spraviti trdnih snovi v reakcijo in sem jih moral filtrirati.
Pri dodajanju kisline bodite previdni pri brizganju.
Pri H2SO4 se plasti ločijo takoj, vendar to ne pomeni, da ste dobili P2P. To je samo ločena glikidna kislina. Pravkar sem poskusil in dobil dve plasti brez vonja.
↑View previous replies…
UWe9o12jkied91d
🥷 RESIDENT 🥷
Se vam tako zdi? Ločeno od česa? In kaj ostane, če se loči?
BMK ima precej lahek vonj, ste ga primerjali z vonjem po refluksu?
Ne pravim, da ne veste, kako diši, ali da se ne motim, samo želim vedeti
BMK ima precej lahek vonj, ste ga primerjali z vonjem po refluksu?
Ne pravim, da ne veste, kako diši, ali da se ne motim, samo želim vedeti
UWe9o12jkied91d
🥷 RESIDENT 🥷
Dovolj pošteno, morda je tako.
Tokrat lahko govorim za velik obseg in z 2-3 urnim refluksom, vendar tako fosforna kot citronska kislina delujeta odlično. Za citronski 25kg/20kg 5449.
Tokrat lahko govorim za velik obseg in z 2-3 urnim refluksom, vendar tako fosforna kot citronska kislina delujeta odlično. Za citronski 25kg/20kg 5449.
UWe9o12jkied91d
🥷 RESIDENT 🥷
Imel ok rezultate pri raztapljanju tako v minimalni količini vode kot tudi v 1 l vode/kg. Oba načina sta bila topla, nato pa je sledilo dodajanje kisline in refluksiranje.
Ne morem povedati, koliko je minimalna količina v primerjavi z 1L/kg.
Ne morem povedati, koliko je minimalna količina v primerjavi z 1L/kg.