Question proizvodnja hitrosti

Simultanos55

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Pozdravljeni, tukaj sem nov in bi imel nekaj vprašanj o proizvodnji hitrosti in upam, da mi bo kdo lahko odgovoril na vprašanja, ker s tem še nisem zares seznanjen.
1. Kakšno stopnjo čistosti morata imeti kis in žveplova kislina?
2. S kakšnim pokrovom je mogoče pridobiti potrebne materiale za proizvodnjo?
3. Kako lahko zahtevane materiale pridobim na neopazen način?
4. Kako izločite nitrat kvazisrebra II, potem ko ste ga zmešali z aluminijem?
Hvaležen bi bil, če bi kdo s tem znanjem lahko odgovoril na vprašanja. Hvala vnaprej.

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
Pozdravljeni prijatelj, najprej vas pozdravljam v tej skupnosti in veliki družini, če boste brali, boste hitro našli vse dvome, ki se pojavijo, že z majhnim iskanjem po meniju imate veliko priročnikov za proizvodnjo hitrosti, imate celo super podrobne videoposnetke postopka od začetka do konca ... samo sprehodite se po našem forumu in hitro boste našli, kar iščete. Kmalu bom odgovoril na vaša vprašanja.
Ocetna kislina lepo deluje s 60 % minimalno koncentracijo, živosrebrov klorid pa deluje Bil je amalgamiran na aluminijasto folijo, zato vaše vprašanje nima smisla ali je napačno postavljeno, naj pojasnim: živo srebro se prilepi na aluminijasto folijo, tako da imata skupaj moč za zmanjšanje nitro spojine do amfetaminske baze. Kar zadeva žveplovo kislino, mora biti, tako kot vsi reagenti, 98-99-odstotne tehnične laboratorijske kakovosti, čeprav jo morate potem pred uporabo raztopiti, da ne zažgete svojega izdelka, in dobro podpisati sol. Upam, da sem vam uspel pomagati in nekoliko razjasniti vaše dvome. vendar smo vsi začeli brez znanja, literatura in razumevanje sta na tem svetu pomembna, zato vam svetujem, da veliko berete in razumete, kaj je potrebno, preden nekaj naredite. Na zdravje in dobrodošlico.

Simultanos55

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Hvala za dobrodošlico in odgovor. To mi je veliko bolj pomagalo pri razumevanju! Drugo vprašanje je, kaj za pokrov lahko uporabim, da dobim orodje in surovino, če bi jo kupil normalno in na internetu?