To je sintagma, ki sem ji želel slediti. Iv je pravkar naročil 500 g triptamina, tako da bi moral imeti dobrih nekaj priložnosti za neuspeh!!! Haha
Čeprav si tega seveda ne želim, se iz tega več naučiš....
Ste tudi sami sledili temu na Redditu?
Upočasnil sem tudi Hamiltonov sintetizator - ali vsaj norega kemika s tremi očmi, ki ga je intervjuval med izdelavo n,n-DMT.
Nekateri ljudje so rekli, da to ni pravilno - poslušala sem tisti podcast, o katerem je oseba govorila v komentarjih, vendar se ne morem spomniti, kateri je to! Ali je to tisti, ki raziskuje bitja na DMT, ki je dokaj nov??
SREČNO je vsaj 1 oseba to naredila tukaj - pravzaprav ne nameravam proizvesti toliko tega. Raje bi naredil druge stvari s triptaminom, ker še vedno obstajajo primarni triptamini, ki jih nisem poskusil - kar je v bistvu razlog, zakaj sem ustanovil svoj laboratorij (fant je bil/je to veliko dražje kot ekstrakcija DMT!!) Prav tako bi kupil manj triptamina, vendar če sem iskren, ko so stroški pošiljanja enaki tistemu, kar kupujete, postane smešno, zato če kdo želi poskusiti ta sintet, me pokriči in morda vam bom poslal nekaj triptamina. Ali prodati 50g ali karkoli.
Sem kemik ZA SEBE. NE PRODAJAM DRUGS - samo sem želel to pojasniti... še ne ha nah jk. Bil tam, naredil, da je dobil odvisnosti...