Forumun Türkçe bölümüne hoş geldiniz, kişilerinizi (Jabber, Telegram, Signal, vb.) göndermenin kalıcı bir yasakla sonuçlanacağını unutmayın! Emanet hesabı kullanmadan bir şey almaya veya satmaya karar verirseniz ve para kaybederseniz, size yardımcı olamayacağız.
Dostum bence yurtdışından alma. Satıcılar göndermesine gönderir ama bizim gümrüğümüzden geçmesinin pek imkanı yok. Satmak için sana "Türkiye'ye sıkıntısız bir şekilde gönderimlerimiz oldu" derler ama inanma. Gümrüğü en sıkı ülkelerden biri Türkiye. Birde yurtdışından uyuşturucu getirmek 20 seneden başlıyormuş.
Kargolatmak yerine kendin gidip alırsan daha iyi olur. Mesela yunanistana kargola oraya gidip oradan al. ben öyle yapıyorum.
uçağa falan binerken üzerinde ürünle nasıl geçiyorsun hocam var mı taktiği falan? ben istanbuldan alıp memlekete götürürüken şehirlerarası yolculukta bile sorun olur diye düşünüyorum ama
Kendim ufak balıkçı teknem var bazen onunla yunanistana gidip getiriyorum türkiyeye. ama küçük boyutta tabiki. Fransa'da da arkadaşım var o da her 3 ayda bir Türkiye ye arabasıyla geliyor küçük meblalar geçirebiliyor. LSD falan kitabın arasına koyuyor mesela.
Türkiye'de satan bazı vendorlar vardı ki o da 10 parmağı geçmez. bir çoğu bu son 1 ayda yakalandı maalesef. Ama eğer istanbul içindeysen elimde LSD var.