- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,429
- Deals
- 1
Hja, iskala sem naokoli ( ja, poskusila sem z iskalnikom) in s težavo ugotavljam, kaj ti RC pravzaprav so. Rad bi poskusil z nekaterimi od njih, vendar nikakor ne bom vzel nečesa, če nimam pojma, kaj to je.
KU crystal Spomnim se, da je nekdo rekel, da je derivat katinona, da je beta keton?
EKU crystal, etil-keto amfetamin?
8clad?
Če ima 8 nečesa, je to verjetno oktan heptan ali nonan... hmm. Ne vem, nisem se domislil ničesar pametnega ali smešnega. 
Če veste, kaj so ti ali kateri koli drugi s skrivnostnimi sračjimi imeni, pomagajte honky out.
To sem objavil v analitični kemiji, ker to poskušam narediti, analizirati, katere kemikalije so to. Premaknite ga, ubijte ga, nagajte me, karkoli že morate storiti. Upam, da ste cenili mojo besedno solato
KU crystal Spomnim se, da je nekdo rekel, da je derivat katinona, da je beta keton?
EKU crystal, etil-keto amfetamin?
8clad?

Če veste, kaj so ti ali kateri koli drugi s skrivnostnimi sračjimi imeni, pomagajte honky out.
To sem objavil v analitični kemiji, ker to poskušam narediti, analizirati, katere kemikalije so to. Premaknite ga, ubijte ga, nagajte me, karkoli že morate storiti. Upam, da ste cenili mojo besedno solato