TR sınırları içerisinde hangi haplardan PSE elde edebilirim?

New deal
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Herkese merhaba, ilk olarak salla pişir ( shake and make ) yöntemini deneyeceğim bunun için gerekli malzemelerin listesini uzun süren doğrulayıcı kaynak araştırmalarım sonucunda kendimce doğru biçimde sıraladım hehe (inşallah)…

İlaç tablet olarak 200mg/30mg Iboprofen/Ps-Efedrin olarak satılıyor.

içeriğindeki yardımcı maddeler tam olarak şöyle;

Kalsiyum hidrojen fosfatanhidrat
Kroskarmelloz sodyum
Povidon K30
Mikrokristalin selüloz PH 101
Silikon dioksit
Talk
Hidronenize hint yağı
İzopropil alkol
Opadry II 85F18422 beyaz

Opadry II 85F18422 beyaz içeriği ise şöyle:

Polivinil alkol-kısmi hidrolize
Makragol
Talk
Titanyum dioksit

Buna göre sence başarılı olur muyum?

Yoksa farklı bir ilaca mı bakmam gerekiyor?? Önerisel reçetesiz kontrole tabii olmayan ilaç varsa TR de aktif satışı olan, bilen arkadaşlardan yorumlarda bekliyorum tavsiyelerini.. Ayrıca diğer yöntemler hakkında bilgi sahibi olsaydım onlara yoğunlaşırdım ancak hem en hızlı hem tehlikeli olmasına nazaran benim için yer ve gereken malzeme bakımından daha basit olduğu için buna aklım daha fazla yattı, bana pişirmenin herhangi bir yönteminde yardımcı olmak isteyen olursa onu pür dikkat dinleyip ciddiyet ve titizlikle söylenen talimatları yerine getiririm.. PM atıp sonra maddiyata kurulan boş ve hoş olmayan sohbetlerden kaçının zaten başarmamda yardımı olana başarımın ödülünü paylaşmayı adetten bilirim,
Konu açılımı yanlış yerde veya içeriğinde kurallara uyumsuz sözcükler varsa lütfen bana bildirin ve bunun adına şimdiden özür dilerim..
-
Herkese iyi günler…
TR 22/59/39/34/35 bu plakaların olduğu bölgelerde aktif bir kurye ağına hizmet veriyoruz 7/24 kuryelerimiz teslimatınızı size bir yerden gelmesi gereken paketinizi getirebilir ya da gönderinizi gitmesi gereken yerlere ulaştırabilirler.. BUNUN İÇİNde PM atın dönüş yaparım..