• Forumun Türkçe bölümüne hoş geldiniz, kişilerinizi (Jabber, Telegram, Signal, vb.) göndermenin kalıcı bir yasakla sonuçlanacağını unutmayın! Emanet hesabı kullanmadan bir şey almaya veya satmaya karar verirseniz ve para kaybederseniz, size yardımcı olamayacağız.

Istanbul Rahatlatıcı Ürünler

universitedennefretediyor

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Herkese merhaba, bu topluluğun ne kadar aktif olduğunu bilmiyorum, ancak buradaki insanların bilgisine güvenebileceğimden eminim. İsmimden de anlayacağınız üzere üniversite sınavına hazırlanıyorum ve stres, kaygı, uykusuzluk gibi sorunlar yaşıyorum. Eczaneden kolaylıkla alabileceğim bu tür durumlar için önerilen ürünler var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkür ederim

Alper192535

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
8
Ozaprin al

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Şimdi internette ozaprin hakkında yazılanları okudum ve her ne kadar güzel uyutsa da bazı insanlarda huzursuzluk yaptığına dair yorumlar gördüm. Ayrıca, reçetesiz alınıp alınamayacağı konusunda net bir bilgi bulamadım. Eczaneye mi soyayim, ne yapmalıyım?

Trgate

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Ozaprin reçetesiz alınabilir. Eğer bu ilacı bulamazsan etken maddesi aynı şekilde Olanzapin olan farklı marka ilaçlardanda alabilirsin, aynı etkiyi gösterir. Dozaj konusunda sorun yaşamak istemiyorsan 10 mg tablet uygundur.

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Öncelikle teşekkürler birkaç kez kullandım ve gerçekten çok derin uyudum, ancak çok gerekli olmadığı sürece bir daha kullanmayı düşünmüyorum. Az da olsa bir yoksunluk hissettim sebebini bilmiyorum