- Solutions
- 2
- Reaction score
- 604
Ben de bir rapor hakkında bilgi almak isterim
- Reaction score
- 75
Sadece kloroasetil klorürün gelmesini bekliyorum ve ihtiyacım olan her şeye sahip olacağım. Bununla ilgili küçük bir rapor yazacağım, bunu x100'e kadar ölçeklendirmek istiyorum, bu yüzden küçük ölçekli sentezden sonra bununla da oynayacağım. Bol miktarda 2-Amino-5-kloro benzofenona erişimim var ve paylaşmaya ve belki de bu sentezle ilgili bir video yapmaya hazırım.
Bunun insanların öğrenmesi için çok önemli olduğuna inanıyorum, belki de alprozolam yapmak çok ucuz olduğu için, bu daha az fentanil bağlanmış Xanax çubuklarına yol açacaktır. Sadece umut edebiliriz. Ana prekürsör olan 2-Amino-5-kloro benzofenonun planlanmış bir prekürsör OLMADIĞINA dikkat etmek önemlidir!!!
@madmoney69
@Hedgie
Bunun insanların öğrenmesi için çok önemli olduğuna inanıyorum, belki de alprozolam yapmak çok ucuz olduğu için, bu daha az fentanil bağlanmış Xanax çubuklarına yol açacaktır. Sadece umut edebiliriz. Ana prekürsör olan 2-Amino-5-kloro benzofenonun planlanmış bir prekürsör OLMADIĞINA dikkat etmek önemlidir!!!
@madmoney69
@Hedgie
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 20
Bir "planlanmış" vardır, bir de "izlenen". İzlenen kimyasalların uzun, çok uzun bir listesi var. Aseton ve %40 Hidrojen Peroksit bile izlenir (satın alma hacmine bağlı olarak). "Falanca neden dairesine 4 litre susuz hidrazin gönderilmesini istiyor?" Kurabiye pişirmiyorlar; bu kesin...