Sponsor olmasalar bile rc satıcılarına aracılık etmeye izin var mı?
Bu forumu seviyorum, ancak sentezde hala oldukça acemiyim, bu yüzden rc satıcılarına aracılık etmeyi teklif etmek istiyorum, çünkü rc sahnesini son derece iyi biliyorum ve böylece bir kısmını iade edebilirim.
Birisi bir şey arıyor ve ben de ona, eğer varsa, aradığı şey için itibarı olan mevcut sağlayıcıları veriyorum. (Ekstra maliyet yok, sadece bir tedarikçiye bağlantı veya isim)
Navigating_BB sorusu: w {VPN&Opera} her şey çalışıyor ama w {TorOnion App} en fazla mesaj gönderip alabiliyorum ve birkaç tane daha. Bu yaygın bir durum mu?
Merhaba,
Biri bana yardım edebilir mi? MDMA kayalarım var, onları sıvıya dönüştürmek ve daha sonra gizlilik için kalıplara yeniden yerleştirmek istiyorum. MDMA taşlarını sıvıya ve tekrar 1 katı MDMA nesnesine dönüştürmek için prosedürü bilen veya forumda prosedürü nerede bulabileceğimi bilen var mı?
Saatlerce ve saatlerce gezindikten sonra nihayet bir üye, aradığınız şeyin reklamını yapmanın bir yolu var mı ... örneğin; methaqualone, "714", quualudes. İnternette güvenilir bir satıcı bulamıyorum. Teşekkür ederim
Alıcı güvenliği konusunda yüzde 100 garanti olmadığını biliyorum, ancak bu forumun emanet sistemi aracılığıyla satın almak olası po-po'yu önemli ölçüde ayıklıyor mu?
@HEISENBERG, bildiğimi düşünüyorsam bu soruları cevaplamalı mıyım (örneğin, synth PDF'lerini, nereye gönderileceğini, kütüphaneyi soran adam [cevabım]) yoksa bu idari yanıt için mi?
Satın almak istediğiniz bir şey var mı? bu, kendi kendinize öğrenmeniz gereken bir şeydir. Çok kolay olursa öğrenemezsiniz. İhtiyacınız olan tüm bilgiler burada. Bir sandalye çekin ve okumaya başlayın
Satın almak istediğiniz bir şey var mı? bu, kendi kendinize öğrenmeniz gereken bir şeydir. Çok kolay olursa öğrenemezsiniz. İhtiyacınız olan tüm bilgiler burada. Bir sandalye çekin ve okumaya başlayın. Hayır, CAVEAT EMPTOR
Burada tamamen cahil olduğumu ortaya koyuyorum ama BTC izlenebilir mi? Monero'nun BTC'den nasıl farklı olduğunu ve bu nedenle daha az izlenebilir olduğunu açıklayabilir misiniz?
Merhaba. Lütfen şişedeki sıcaklığı ölçmek için talimatlara bir bağlantı verin.
p/s
termometre 5000ml, termometrenin sıvıya ulaşması için uzun mu olmalı? civalı bir model düşünün? teşekkür ederim.