Question Dekstroamfetamin

oon1

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Deksteoampetamin tabletlerinden amfetamini nasıl çıkarabilirim ve konsantre edebilirim?

AgamemnonFromTroy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
66
Merhaba, bu hapların türüne bağlıdır, farklı hapların farklı bağlayıcıları ve inaktif bileşenleri vardır, günümüzde kasıtlı olarak ayrılması zor olan birçok bağlayıcı kullanıyorlar. Dekstroamfetamin genellikle hapları ezerek ve Aseton, DCM, DMFO, vb. gibi polar bir çözücü içinde çözerek ekstrakte edilebilir, daha sonra iki katman oluşacak ve dekstroamfetamin, bir ayırma hunisi veya bir hindi basteri kullanılarak ayrılması gereken su katmanında olacaktır. organik tabakayı 2-3 kez yıkayın, ardından büyük bir buharlaştırma kabına yerleştirin ve çözücü buharlaşmalı ve kabın dibinde çökelti oluşacaktır.

Jimmyjohn48

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Hapları DI veya damıtılmış suda çözün. Her 100 mg için 10 ml. Mümkün olduğunca ince bir şekilde ezildiklerinden emin olmak için birkaç kez karıştırın. Katı maddeleri süzün (önce filtrenizi ıslatın). Amfiniz suyun içinde. Çıkarmak için asit baz ekstraksiyonu yapın. Çok miktarda hapınız yoksa çok az miktarda çözücü kullanın. Burada ABE yoluyla amfetaminin saflaştırılması için talimatlar var. Hemen hemen onu takip edin. Hapları sadece çözücülerle yıkayarak asla saf bir ürün elde edemezsiniz.

oon1

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
TEŞEKKÜRLER!!! Birçok insan bana sadece çözücülerle yıkamamı ve buharlaştırmamı söyledi ve ben de yaptım ama dediğiniz gibi peşinde olduğum saf ürünü elde edemedim. Elimde 10 kilo 10 mg'lık turuncu tabletler var. Saflığı etkilemeden bunu yükseltebilir miyim? Herhangi bir çözücü işe yarar mı? Herhangi bir öneriniz var mı? Yanıtınızla zaman ayırdığınız için tekrar teşekkür ederim.

Jimmyjohn48

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Akılda tutulması gereken birkaç şey:
Maksimum 1 g amfetamin elde etmek için 100 adet 10 mg'lık hap gerekir.
Bununla birlikte, hap kütlesini sudan süzdükten sonra, ABE'nize başlamadan önce suyun çoğunun buharlaşmasına izin vermek kötü bir fikir değildir. De iyonize su en iyi işi yapar. Ekstraksiyon çözücünüzün susuz olduğundan emin olun. Verimin küçük olması nedeniyle küçük hacimlerle çalışmak isteyeceksiniz. Bu yüzden küçük cam eşyalar şarttır.
Tuzlama yaparken asidinizin saflığa çok yakın olduğundan emin olun. 1/10 aseton (susuz) veya IPA ile seyreltin. IPA ve Asetonu asitle birlikte karıştırarak daha iyi sonuçlar elde ettim çünkü sarı renk ortaya çıkmadan önce daha uzun süre dayanıyor. Sürekli karıştırarak ve PH'ı kontrol ederek asit çözeltisiyle yavaş yavaş damla damla ilerleyin. Küçük hacimlerle çalışırken 6-7 civarında durmak en iyisidir çünkü hızlı bir şekilde aşırı asitlendirebilirsiniz. Bu şekilde tuzlama yapmaktan rahatsız oluyorsanız, deiyonize su veya damıtılmış su kullanarak çözücüden L/L ekstraksiyonu yapabilirsiniz. Bununla ilgili talimatlara ihtiyacınız olursa bana bildirin. Ayrıca vakumlu filtreleme yapmıyorsanız, filtreden geçirmek üzere olduğunuz sıvının, filtreden dökmeden önce aynı sıvıyla (ancak reaksiyon sıvınızdan değil) ıslandığından emin olun, aksi takdirde verim kaybedebilirsiniz. Umarım her şey sizin için yolunda gider.

Jimmyjohn48

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Evet, ölçeği yükseltebilirsiniz... Suyu 100 mg başına 7 ml'ye düşürdüğünüzde. Freebazı çıkarmak için DCM veya eter kullandım. DCM kullanıyorsanız alt seviyeyi toplamayı unutmayın.