Mesajınızı aldım ve daha fazla insanın görebilmesi ve umarım daha fazla insana yardımcı olabilmesi için konuyla ilgili olarak burada tekrar yanıt veriyorum
Öncelikle Potasyum Karbonat genellikle çok fazladır, ancak 856g çok fazladır, sonraki temizlik yeterince kapsamlı değilse ürünün saflığını etkileyebilir, bu nedenle 750g kullanmanızı öneririz.
5-bromo-1-penten için 550 g kullanmanızı öneririz.
Reaksiyon süresi için yaklaşık 5 saat öneriyoruz, ancak burada toz potasyum karbonat kullanmanızı hatırlatırız, bunu daha önce hatırlatmayan veya kristal potasyum karbonat sağlayan tüm tedarikçiler son derece profesyonelce kabul edilir, lütfen bu ayrıntıya özellikle dikkat edin.
MDMB-CHMINACA/FUBINACA vb. için öncülleri ve ilgili malzemeleri tedarik edebilir, talimatlar ve yardım sağlayabilir ve vaatlerimize göre% 100 başarı garantisi verebiliriz.
Bir kez daha, sadece fiyat konusunda endişelenmeyin, öncülün kalitesi değişir, biz sadece yüksek saflıkta doğru öncülü sağlıyoruz, bu nedenle üretim maliyeti daha yüksek olacaktır, ancak öncülümüzle ürettiğiniz ürünün en güçlü etkiye sahip olacağını garanti ediyoruz. kar marjları söz konusu olduğunda, daha iyi bir öncül elde etmek için 200 $ daha fazla harcamanın daha düşük bir öncül elde etmekten daha iyi olduğunu düşünüyorum, iyi bir ürün size daha fazla müşteri ve daha fazla kar getirisi sağlayacaktır, biz sadece fiyatla ilgili değiliz. İyi bir ürün size daha fazla müşteri ve daha fazla kâr getirecektir, bu nedenle her zaman kalitenin önce geldiğine inanıyoruz, Düşük fiyatlı, verimsiz öncüler sunan satıcılar er ya da geç bu pazardan elenecektir