Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Question Bir uyuşturucu laboratuvarı kurmak ne kadar tutar?

methmaker009

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Birinden uyuşturucu laboratuvarı kurmasını istesem ne kadara mal olur?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
Solutions
4
Reaction score
1,538
Deals
1
Bir kişi 100 doların altında bir fiyata efedrinden bir miktar üretebilir. <1 kg aralığında yarı yasal bir kimyasaldan başlamak için gereken ekipman için 1000 $ + akan su ve elektrik öneririm. Bu çok lüks değil. Eğer biraz daha ucuza mal ederseniz 500$'a da mal edebilirsiniz ama bu gizli bir iş olur ve işin kolayına kaçmış olursunuz. Bu sadece benim fikrim.

methmaker009

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Harika. Maliyet kimyasaldan kimyasala değişiyor mu? Kıyıdan uzakta çalıştırabileceğim biri olduğunu sanmıyorum.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
Solutions
4
Reaction score
1,538
Deals
1
Öyle ama farklı tedarikçilerden ve farklı miktarlarda olsa bile. Dediğim gibi, 5 arkadaşım gidip bir kutu sinüs hapı alabilir ve diğer her şeyi yapmak için bir şeyler satın alıp 100 dolara 10 gram ateş üretebilir. Eğer 1 kg'a ihtiyacım varsa, bu 1000 $ artı kamu hizmetleri olarak düşündüğüm şeydi ama sonrasında hala ekipmana sahip olurdunuz ve ikinci kg 250 $'lık malzeme olabilirdi. Malzemeleri ben tedarik etmedim, sadece tahmin ediyorum. Bir kutu sinüs hapı 20×120mg olabilir, (2.4g) bundan 1.8g elde edebilir ve 10-20$ ödeyebilirsiniz. Bir kg Eph'yi 1000 dolara bulabilirsiniz. Bu fiyatın 1/10'u. Kibrit çöplerini kazıyorsanız, sonunda pilleri kırmanın daha ucuza mal olduğunu göreceksiniz. Sülfürik asit hidroklorikten çok daha ucuzdur, çünkü H²SO⁴'yu nalburdan %90'ın üzerinde satın alabilirsiniz ama %37 hcl sipariş etmeniz gerekir. Özetle, ev ödevi işin en büyük kısmıdır.