- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 17
Herkese merhaba, foruma girdiğimden ve tüm ilaç sentezlerine ve kimyasallar ve reaktifler gibi ne tür şeylere ihtiyaç duyduklarına bakmaya başladığımdan beri, tüm temizlik veya tıkanıklık açma ürünlerinin ambalajlarına bakma alışkanlığı edindim. Geçenlerde bir süpermarkette antifriz olarak kullanılan oldukça ilginç bir ürüne rastladım. Paketin üzerinde %100 saf polimetilamin olduğu yazıyordu, eğer söylediği doğruysa, ki çoğu zaman doğrudur, polimerizasyon sürecini tersine çevirmek mümkün müdür, değil midir? Polimerler hakkında çok fazla çalışmadım ve metilaminin polimerizasyonunun mümkün olup olmadığından ve polimerize olan herhangi bir şey üzerinde tersine çevrilebilir bir işlem olup olmadığından bile emin değilim.
İsimlendirme yanlışsa veya bazı yazım hataları varsa özür dilerim! Ancak kimyasal isimler burada farklı isimlerle geçiyor ve alfabeler vb. nedeniyle çeviriden emin değilim.
İsimlendirme yanlışsa veya bazı yazım hataları varsa özür dilerim! Ancak kimyasal isimler burada farklı isimlerle geçiyor ve alfabeler vb. nedeniyle çeviriden emin değilim.