Bu benim takip etmek istediğim sentez. Az önce 500 gr triptamin sipariş ettim, bu yüzden başarısızlık için iyi birkaç fırsatım olmalı!!! Haha
Açıkçası bunu istemesem de, ondan daha çok şey öğreniyorsunuz....
Reddit'tekini siz de takip ettiniz mi?
Hamilton'ın sentezini de yavaşlattım - ya da en azından n,n-DMT yaparken röportaj yaptığı çılgın üç gözlü kimyacıyı.
Bazı insanlar bunun doğru olmadığını söyledi - kişinin yorumlarda bahsettiği podcast'i dinledim ama hangisi olduğunu hatırlayamıyorum! DMT'deki varlıkları keşfetmek oldukça yeni bir şey mi?
Eminim en az 1 kişi bunu burada yapmıştır - aslında o kadar çok üretmeyi düşünmüyorum. Triptamin tbf ile başka şeyler yapmayı tercih ederim çünkü hala denemediğim birincil triptaminler var - temelde bu yüzden laboratuvarımı kurdum (bu DMT'yi çıkarmaktan ÇOK daha pahalıydı!!) Ayrıca daha az triptamin satın alırdım ama dürüst olmak gerekirse, nakliye maliyeti satın aldığınız şeyle aynı olduğunda gülünç oluyor, bu yüzden bu sentezi denemek isteyen varsa bana seslenin ve size biraz triptamin gönderebilirim. Ya da 50 gr falan satarım.
Ben KENDİM İÇİN kimyagerim. UYUŞTURUCU SATMIYORUM - Sadece bunu açıklığa kavuşturmak istedim... henüz değil ha nah jk. Oradaydım, bağımlılık yaptım.