- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 17
Merhaba, ben bir uyarıcı kullanıcısıyım, belki bağımlısı da diyebilirim. Kokain ve amfetamin kullanıyorum, ne için ihtiyacım olduğuna bağlı olarak, gece vardiyaları veya kulüp için. Zihinsel ve fiziksel sağlığıma dikkat ediyorum, 1 hafta aralıksız kullandıktan sonra 2 hafta ara veriyorum vb. Diş ve diş eti sağlığı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorum. Bildiğimiz gibi çoğu ilaç ağzımızı kurutur ve bu akılda tutulması gereken en önemli şeylerden biridir, daha fazla su ve daha az gazlı içecek vb. içmek. Biyoloji eğitimimden bildiğim kadarıyla sativa çok önemli çünkü bakterileri öldürüyor, temizliyor vs. Bol su içtiğimden ve ağzımı "ıslak" tutmak için şekersiz sakız çiğnediğimden emin oluyorum. Ama hala biraz korkuyorum çünkü kafam iyiyken kullandıktan sonra dilimle bazı dişlerimin biraz hareket ettiğini hissediyorum (bu sadece etki altındayken). Hala kaçırdığım başka şeyler olup olmadığını bilmek istiyorum ve ne olduğunu biliyor olabilirim. Eğer biliyorsanız, daha sağlıklı dişler ve diş etleri için ne tür vitaminler almam gerektiğini söyleyebilir misiniz? Florür kapsülleri almayı düşünüyorum, bu iyi bir fikir mi? Ve dişlerimi günde en az 2-3 kez yıkamak, boş zamanım olup olmadığına bağlı, bu kadar kötü mü yoksa iyi mi? Ve dişçime danışmak en iyisi ama kullanımımı gizli tutuyorum çünkü geçen sefer çok fazla inandığım için küçük bir odada 24 saat kaldım ve 5 yıl ceza almamak için mahkemenin patronu da dahil olmak üzere mahkeme sisteminde çok sayıda insan olduğu için şanslıydım. Şimdiden teşekkürler!