Ben Avrupa'dayım ve ABD'nin dış politikasını önemsiyorum. ABD'nin ABD'de ne yaptığı tartışmak için daha az ilginç(değil).
fidelis: ilk bölüm: Bakış açınıza katılmıyorum. Burada tartışılamaz. Avrupa'ya kötü göç, eski güzel Avrupa'yı parçaladı, daha fazla kötü göç - daha fazla suç. Avrupa'nın göçü önemsemesi ABD'den tamamen farklıdır. Sömürgeci günahlara ve yerli halka karşı kayıtsızım. Ben modern yaşamla ve onu geliştirmekle ilgileniyorum. Sıkışmış ilkel kültürlerin kimseye faydası yok. Genler ve Kültür farklı varlıklardır ve ABD yerlilerinin yolu benim için hiçbir işe yaramaz. Öjenik hakkında yorum yapmayacağım. I
Elbette Avrupa'yı inşa eden insanlardan olmaktan mutluyum. Bu benim için kesinlikle işe yarıyor ve yabancıların sorunlarıyla ilgilenmek istemiyorum. O zaman benim gözümde saygıdeğer olana kadar yabancı kalsınlar. Bir insanın kabuğunun değeri düşüktür, baskın değere sahip olan bireylerin eylemleridir. Herkes davranabilir, hadi o zaman yap ya da wimsyland'a siktir git. Şimdi şansınız var.
2: Biden ABD'yi iyi yönetiyor. 3: ABD'de neyi geliştireceğimi bilmiyorum, örneğin neden ABD daha fazla uyuşturucuyu yasallaştırmıyor?, iyi zaman alır ama işkence görmemek için NATO askerleri tarafından korunuyorum, Avrupa'nın açgözlü savaş karmaşasında kaç Amerikalı gencin öldüğünü hatırlayalım. ABD'nin patron olduğu devlerin omzunda, bana sarkıntılık etmeyen Joe Biden'ın şahsında, bana bahşedilen sakin hayatımın tadını çıkarıyorum.
4: Varsayılan olarak delilerden ve madde bağımlılarından hoşlanmıyorum. Bu insanlara çoğu zaman yardım edilemez, boşa çaba harcarlar. Zararlı uyuşturucuları kullanmama seçeneğiniz var. Seçimlerin sonuçları vardır ve iyi niyetle finanse edilmemelidir, ben kapitalistim ve çılgın keşler çoğunlukla karlı değildir ve seçim uyuşturucular için oradadır. Böyle serseriler tarafından bir daha kandırılmayacağım. Tabii ki burada BBgate'de olduğu gibi birçok iyi bağımlı olabilir. Sokakta karşılaştıklarım gibi değiller, onlar normal kullanıcıları ve piyasayı mahvediyorlar. Ben anti-sosyalist, hafif-özgürlükçü materyal transhümanistim. Tüm "fazladan" empatim kötü deneyimlerle yok oldu. Kapitalist bir zihniyetle sadece iyi olaylara odaklanıyorum; benim için ne var? ve senin için ne var dostum. Hadi kâr edelim