Комплекти за синтез на 5cl Китай

madmoney69

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
177
5c材料

①. Основна съставка, 1 кг
②. dmf, 2,5-3 литра (68-12-2)
③. Калиев карбонат, 700 г (584-08-7)
④. 5-бромо-1-пентен, 514 g (1119-51-3)

Стъпка:
Добавя се ①②③ в реакционната колба, разбърква се, загрява се до 60-70 градуса,
Бавно се добавя ④, реагира се 2-3 часа, охлажда се до стайна температура

Как да получите крайния продукт:
1. Добавете реакционния разтвор в ледена вода при разбъркване и го добавете бавно. Полученият прах е крайният продукт.

2. Реакционният разтвор се екстрахира два пъти с дихлорометан и вода, концентрира се до сухо, добавя се 1,5 kg етанол, поставя се в хладилник за 1-2 дни и се получава кристален прах, който е крайният продукт.

Първият вид краен продукт не е толкова добър, колкото втория вид.

оборудване:
①. 50-литров реактор,
②. 20 литров ротационен изпарител,
③. фризер,
④. Смукателен филтър (центрофуга),
⑤. Бъчви за екстракция и кристализация 60 литра, 4 броя,

dirtred

Don't buy from me
Reaction score
5
Трудно ли е да се използват ротационни изпарители или дестилатори

caos420

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
1
Какъв е кас номерът на основната съставка?

Redroom

See my products
👨🏻‍🔬 BB Seller
🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Deals
4
2709672-58-0

Bazooka90

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Имате ли късмет с този превод? Намерихте ли доставчик?

khundongdong

Don't buy from me
Reaction score
4

какъв е номерът на cas за основната съставка? не мога да го намеря

Taimo

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇩🇪
Reaction score
11
Качих оригиналния документ от китайския доставчик

Attachments

• NvBYngr6Fw.jpeg
    NvBYngr6Fw.jpeg
    331.7 KB · Views: 647

orgasmatron

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Съгласен съм точно с това, което казвате. Смятам, че разполагам с прекурсора, за който говорите, и ми се струва, че той е същият като 5cl. Прав сте, че при реакцията му с 5-бромо-1-пентен се получава 5cl, невъзможен за кристализиране, а аз съобщих, че съм реагирал със същия прекурсор с 1-бромо-5-флуоропентан и съм получил по-силен продукт, и предполагам, че това е 1971007-89-2, S-изомер (или евентуално рацемична смес, cas 1715016-75-3?). След известно тестване успях да забележа увеличен добив и на двете при изсушен и прясно дестилиран DMF, прясно изсушен карбонат и пренасяне под струя аргон. Не мога да определя колко точно, но традиционната машина за анализ на ноид ще отпечата резултати с неоспорими данни като "DUUUUUUDE I CANT MOVE", последвани от типичен поток от свали от паметта, показващ поне някакво 21,75% увеличение на добива*.
Друг коментар и въпрос, изглежда, че има MDMB-5br-inaca, който се разпространява като прекурсор, може би за да се заобиколят разпоредбите. Външният му вид изглежда различен, силно жълт. Някой да е чувал или да знае за него? Някакво предложение за практически тест или метод за определяне на това наличие на Br? Под практичен имам предвид да не разполагаме с FTIR, HPLC-MS, NMR или други подобни в гаража до струга, където би трябвало да е колата.

* този документ е предназначен само за развлекателни цели, никаква информация не трябва да се приема сериозно, освен ако не сте идиот**.
** ако сте идиот, не приемайте този документ на сериозно

BackstagePanther

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
8
Здравей, приятелю, и ти благодаря за отговора и отделеното време. Разполагам с този прекурсор. 5BR-INACA (ADB-INACA) и чакам алкихалогена, за да започна да експериментирам. (Толкова е трудно да се намери). Определено ще държа тази тема в течение за всички експерименти и резултати с този прекурсор. Прилагам номенклатурата му. Но... Малко съм скептичен относно този бромен атом в позиция 5 на пръстена. Загряването на сместа при 70° - 75° С определено НЯМА да разкъса тази връзка въглерод - бром. Така че имам малка идея, че докато 5-бромо-1-флуоропентенът, пентанът или бромобутанът ще възстановят водорода, свързан с азота на пръстена, все пак крайният продукт ще запази този бромен атом там. Независимо от наименованието, което може да бъде нещо като 5BR-ADB-5FLUORO... (нещо подобно), този бромен атом може да намали силата на действие. Предполагам, че ще видим. Разполагам и с този прекурсор 5br inaca (или adb-incaca) от две различни партиди и имам достъп до ЯМР. Така че всички както прокурсори, така и полученото кристално или твърдо вещество (ако успея, разбира се) ще бъдат подробно обяснени или тук, или в някой видеоклип.

Attachments

• 5WIFec1EC6.png
    5WIFec1EC6.png
    13.3 KB · Views: 414

MrSung

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
15
Току-що попаднах на доставчик, който искаше да ми продаде основния прекурсор на 5cl и останалите химикали, но съм малко скептичен. Рискът от измама е твърде голям...!

sirmtr

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
11
Да, рецептата е вярна, но какъв краен продукт се получава от реакцията? Някой знае ли дали е бил анализиран в лабораторията?

sirmtr

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
11
Какво вещество се получава в резултат на горепосочената реакция?

sirmtr

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
11
Някой знае ли какво вещество се получава от горната рецепта и техния синтез? анализирано в лабораторията?

Някой знае ли химическата формула на крайния продукт или наименованието?

sgbaker

Don't buy from me
Reaction score
0
Опитах този синтез наскоро, въпреки че продуктът беше активен, забелязах, че е останала много суровина, след като разбърквах в продължение на 5 часа. Дали те не са реагирали? Не знам.
Ако са били, изглежда, че това би повлияло на ефикасността на продукта.

Някакви съвети, момчета?

Mr.Ben

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
10
Deals
2
5cl Прекурсор ,нали?

ging6910

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
7
Купих комплект и имам мазен продукт, който няма твърди частици дози някой знае ли как да стигна до крайния продукт

Albert A

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
3
Здравейте на всички,
Интересно е да се знае дали някой е успял в простия синтез, посочен по-горе, да получи от MDMB-INACA
крайния продукт MDMB-4en-PINACA ?

madmoney69

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
177
Да,

Albert A

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
3
Достатъчно ли е прекурсорът да се нагрее в DMF с 5-бромо-1-пентен и калиев карбонат 3 часа при 60-70 градуса, както е написано в началото на темата, или са необходими допълнителни стъпки в синтеза?

Iris HeScam

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
18
Deals
8
Горещи продажби за цял набор от тях, добре дошли на запитване!