5fadb или 5cl?

rotovap5002

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
7
Добре, значи е по-силен, но по-силен не означава непременно по-добър. Имате ли представа за ефектите в сравнение с 5f?

flyrc

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
111
Deals
32
Получих някои отзиви от клиенти, които казват, че се справя по-добре

View previous replies…

talibanetis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
според мен поне направата на течност е най-добра за 6cl, не ми хареса MDMB - CHMINACA

flyrc

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
111
Deals
32
Ние не използваме продуктите и не знаем как точно се усещат различните продукти, това е все едно как един вид чипс има различни вкусове, някои хора харесват вкуса на барбекю, а други - на домати. Винаги има индивидуални различия,Не обичам, когато ме питат кой е най-силният продукт, всъщност, ако харесвате чипс с вкус на домати, ще усетите, че всеки друг специализиран чипс не ви харесва, в този момент ви харесва само този, можем да анализираме силните и слабите страни само по отношение на обективни данни, те не представляват субективни усещания. Що се отнася до това от какво се нуждаят клиентите, какви продукти харесват, какво усещане имат, това е тяхна свобода!

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
Приготвянето на много разредена течност е най-добре за най-силните ноиди за приготвяне на нормална подправка. Не знам какъв е опитът освен опиянението, така че дотогава другите фактори са без значение. Най-отдадените ноиди (свободни земни ресурси) по стойност С1 (ако са намерени в Уикипедия) са MDMB-CHMINACA & HU-210. Също така е хорър хаус забавно да се поглъща в чист вид (само микро малко; за да сте сигурни, че няма да се свали, както аз съм лесно са). Ноидс е най-изобилното китайско производство, доста лесно е да се внасят прекурсори и да се прави раздута фина подправка от него, а готовите наркотици на прах са най-лесни за купуване в насипно състояние с огромен марж на печалбата. Ако направиш спрей до силна, но не опасна подправка (чрез бавни пушеци), имаш ~50 пъти по-голямо количество прах, което можеш да продадеш като топ подправка с малко ODs.

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
Това е копие на по-голямата част от отговора ми в подобна тема, която не получи отговор, който представлява интерес тук:
Отидете на най-силния, най-малката доза, OD:ic noid. Ако искате да разредите ноида, тогава силата на вкаменяването е само това, което има значение, и се измъквате от вредата (трудно се предозира).
Правил съм JWH-210, много често срещан ноид в сайтовете, и 5CL. Първият е стар слаб скучен заместител на JWH-018 с бързо намаляващ ефект.
5CL Взех проба от маслото тук. То е могъщо силно с моето пълно уважение. 5CL е най-известният от съвременните ноиди, убиващи индазол. Той ви вреди само ако предъвквате, което е глупаво да се прави, тъй като е толкова силен в микродози, така че всички трябва да действат леко, дозирайки винаги. JWH-210 е трудна работа, за да се предозира.
Вземете най-силния (крайния?) MDMB-CHMINACA, където по-малко е повече. Наистина искам MDMB да се сблъска със стария крал HU-210, който е 100-800 пъти по-силен от естествения THC-9 от канабиса и трае по-дълго o_O :eek:

spiritualfrequency

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
13
Бих опитал 5fmdmb2201 adb-butinaca MDMB-4en-PINACA 4fadb и т.н.

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
Отличен избор на безмилостни индазоли o_O

spiritualfrequency

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
13
след около 15 години употреба на ноиди толерантността ми е безумна не приемам повече, но клиентите ми искат да бъдат ко след няколко дръпвания и сън

WillD

Expert
Reaction score
1,085
5е обикновено имат по-кратка продължителност, но по-висок ефект.

noidsking

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Deals
1
да, приятелю, прав си, клиентът ми каза, че смесват 5F и 5cl, защото 5F е по-силен, но трае кратко, затова ги смесват, за да направят продукта по-силен и да трае по-дълго

ragnaria

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Deals
3
MDMB-INACA е най-лесният, с който можете да се справите. И работи сред най-добрите. Няма да съжалявате, ако поръчате MDMB-INACA

rotovap5002

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
7
Какво е толкова доброто в mdmb-inaca в сравнение с 5c? Мислех, че mdmb-inaca е само прекурсор.

cvvvxa

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
5f трае за малко количество, но е безумно мощно, много по-силно от mdmb-4en-pinaca, имало е хора, които са предозирали лошо при дози от 500ug, бъдете много внимателни, добрите дози като трева без странични ефекти са 100ug

WillD

Expert
Reaction score
1,085
Според мнозина 5cl има по-"синтетичен" ефект и по-малко прилича на естествен продукт.

Ben

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
2
The synthesis of 5f is not difficult, just like the synthesis of 5c.