- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 7
Добре, значи е по-силен, но по-силен не означава непременно по-добър. Имате ли представа за ефектите в сравнение с 5f?
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 111
- Deals
- 32
Получих някои отзиви от клиенти, които казват, че се справя по-добре
↑View previous replies…
- Reaction score
- 0
- By talibanetis
според мен поне направата на течност е най-добра за 6cl, не ми хареса MDMB - CHMINACA
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 111
- Deals
- 32
Ние не използваме продуктите и не знаем как точно се усещат различните продукти, това е все едно как един вид чипс има различни вкусове, някои хора харесват вкуса на барбекю, а други - на домати. Винаги има индивидуални различия,Не обичам, когато ме питат кой е най-силният продукт, всъщност, ако харесвате чипс с вкус на домати, ще усетите, че всеки друг специализиран чипс не ви харесва, в този момент ви харесва само този, можем да анализираме силните и слабите страни само по отношение на обективни данни, те не представляват субективни усещания. Що се отнася до това от какво се нуждаят клиентите, какви продукти харесват, какво усещане имат, това е тяхна свобода!
- Reaction score
- 102
Приготвянето на много разредена течност е най-добре за най-силните ноиди за приготвяне на нормална подправка. Не знам какъв е опитът освен опиянението, така че дотогава другите фактори са без значение. Най-отдадените ноиди (свободни земни ресурси) по стойност С1 (ако са намерени в Уикипедия) са MDMB-CHMINACA & HU-210. Също така е хорър хаус забавно да се поглъща в чист вид (само микро малко; за да сте сигурни, че няма да се свали, както аз съм лесно са). Ноидс е най-изобилното китайско производство, доста лесно е да се внасят прекурсори и да се прави раздута фина подправка от него, а готовите наркотици на прах са най-лесни за купуване в насипно състояние с огромен марж на печалбата. Ако направиш спрей до силна, но не опасна подправка (чрез бавни пушеци), имаш ~50 пъти по-голямо количество прах, което можеш да продадеш като топ подправка с малко ODs.