Question Флуорирани амфетамини

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
Какви амфетамини могат да се инсуфицират? В psyconautwiki има такива, които показват завишена консумация, а други не? Имам 3-fma, който ми дадоха по погрешка и при инсуфлиране е много болезнен, а в уикито не показва инсуфлирана консумация. Направили са грешка в поръчката. Купих пелети. Някаква препоръка? Не съм употребявал амфетамин от около 6 години и не си спомням дали толкова много ме болеше.

Може би носът ми е счупен от всичкия нарязан кокаин, който съм вземал през цялото това време

Някой харесва ли темата на RC? Открих я наскоро и ми привлече вниманието. но хапчетата, за да си купя 3фма, купувам истински амфетамин, който е евтин

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
512
Deals
5
Четох в една книга, че някой имал наистина чист 4-флуоро, два пъти пречистен и не е имал дискомфорт със сулфат. съответният алдехид и пропен обаче... близък до бензилхлорид, ако е в горещ разтвор.

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
И как мога да го пречистя? Ако е много сложно, мога ли да го кристализирам?

View previous replies…

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
118
Ако става дума за парна дестилация на ФБ, извършена без скъпо лабораторно оборудване, имам предвид с основен комплект за дестилация + котлон + вакуумен компресор, колко време обикновено отнема дестилацията на 500 ml от ФБ и какъв е очакваният добив в проценти? Вероятно температурата на повърхността трябва да се контролира между 110-130, нали?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
512
Deals
5
Не мога да кажа точно, но основното е всичко, от което се нуждаете, не е необходим вакуум. освен това никога не съм дестилирал 500 мл основа (без разтворители).
Загубите на практика са 0, защото всъщност отстранявате примесите и разтворителя си, а не продукта. по този въпрос съм пробвал както под поток N2, така и в атмосфера и няма голяма разлика.
Вашата РМ ще достигне най-много до 110 в зависимост от водоразтворимите примеси, нямам представа за температурата на повърхността на плочата, обикновено температурата се измерва с вътрешна сонда, повърхността на плочата не ви казва толкова много.
Важно е, ако използвате плоча, да увиете апарата си във фолио, за да го изолирате възможно най-добре, за да постигнете бързи и безпроблемни резултати, цялата инсталация трябва да е гореща до момента, в който кондензаторът започне да охлажда парите.

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
Здравейте, направих почистване с IPA, публикувах в темата за пречистване на амфетамин, ако някой иска да го държи под око и да ми помогне