От години съм извън играта... известно време ръководех операция, в която правех 250-грамови партиди по метода Al/Hg. Правех mdp2p по целия път от бръсненето на кората на корена на сас, докато не открих PMK глицидат. BIG game changer lol. Както и да е, открих, че се връщам отново в играта и намерих доставчик на PMK. Поръчах 2 кг масло от тях ( те седяха във фризера в продължение на yr, докато изграждах лабораторията) Дестилирах ги и те бяха много жълти. така или иначе продължих напред, направих реакцията си Al / Hg и ниско и ето, че не получих нито едно нещо, нито грам... и имайте предвид, че съм управлявал тази реакция в продължение на години, знам го като задната част на ръката ми... така че казах, че го ебавам, че шитовете са се развалили. Изхвърлих го и купих малко pmk глицидат. Когато дестилирах маслото си от pmk, винаги получавах бяла вода, красив mdp2p, който никога не замръзваше в дълбокия фризер... ставаше много гъст като сироп, но никога не замръзваше. Току-що приключих с дестилацията на около 1,2 л снощи и го пъхнах във фризера и цялото нещо замръзна на красиви супер бели прозрачни кристали. Не си спомням моят mdp2p да е замръзвал.
Също така просто влизам тук, това е красив сайт, липсва ми кошерът. търся реакция за използване на methylamine hcl и да не се налага да го газирам, както и маршрут за Nabh4, за да мога да го мащабирам до минимум 1 кг наведнъж. не искам повече да се занимавам с малките 250 реакции и мразя да режа толкова много фолио. някой има добра нишка? видях, че някой е публикувал стария маршрут на Labtops за Nabh4, но той газира... искам просто да го разтворя в метанол... има ли различен метод за това?
Благодаря Семейство Очаквам с нетърпение този нов сайт и да изкарам мозъците на хората, които са по-опитни от мен.
Също така просто влизам тук, това е красив сайт, липсва ми кошерът. търся реакция за използване на methylamine hcl и да не се налага да го газирам, както и маршрут за Nabh4, за да мога да го мащабирам до минимум 1 кг наведнъж. не искам повече да се занимавам с малките 250 реакции и мразя да режа толкова много фолио. някой има добра нишка? видях, че някой е публикувал стария маршрут на Labtops за Nabh4, но той газира... искам просто да го разтворя в метанол... има ли различен метод за това?
Благодаря Семейство Очаквам с нетърпение този нов сайт и да изкарам мозъците на хората, които са по-опитни от мен.