- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 38
Радвам се да ви приветствам с добре дошли. И така, моят доклад за синтеза на мефедрон. пиша без настроение, защото в края на синтеза беше допусната грешка. за това ще научите в края на статията. и така всичко наред.
Имам тестер за 4 мм.
Той съдържаше метиламин, бк4, ацетон, дихлорметан и киселина.
И така, първа стъпка. Това е лесно.
Изсипете 100 грама bk4 в колбата (аз имах колба от 1 литър).
Отмерваме около 350 ml dcm
.
след като bk4 се разтвори напълно в dcm
Добавяме метиламина на порции, така че температурата да не се повиши над нормалната. И така, налива се метиламинът, запушват се отворите и се поставя термометър...
температурата започна да се повишава от първата минута. great!!!!
След това ви очакват най-скучните часове. В моя случай - 2 часа и 30 минути (и не забравяйте да разбърквате и да гледате термометъра).
След като изтече необходимото време, поставете нашата колба и изчакайте ясното разделяне на слоевете.
и така слоевете са отделени, както можете да видите на снимката, нека преминем към изплакването.
Забравих да направя снимка. Е, това е шибано сложно. добавете 100-150 мл дестилирана вода, накиснете добре. горния слой на изхвърляне (в моя случай за екстракция) и така, докато миризмата на метиламин изчезне. на мен ми отне 4 измивания.
Това е, което трябва да се бракува. Добавих малко дихлорметан и добре разбърках и ето какво се получи.
Вземете долния слой и го изпратете в основната масаһттр://....
но това е всичко, хора, в този момент синтезът е завършен. така че бъдете много внимателни по време на етапа на подкиселяване. благодаря за вниманието на всички.
ако тази статия е била полезна, моля, дайте й голям лайк и коментар.
p.s
и аз също искам да изразя благодарността си към създателите на форума и неговия екип. този форум има място в горната част на първите. уникален сайт. и аз съм готов да ви помогна в неговото развитие. и особено заслужават внимание момчетата от "С" и "У", вие сте готини. благодаря ви за доверието и възможността да се докажете, но се случи това, което се случи. моя грешка. но човек се учи от грешките.
Имам тестер за 4 мм.
Той съдържаше метиламин, бк4, ацетон, дихлорметан и киселина.
И така, първа стъпка. Това е лесно.
Изсипете 100 грама bk4 в колбата (аз имах колба от 1 литър).
Отмерваме около 350 ml dcm
.
след като bk4 се разтвори напълно в dcm
Добавяме метиламина на порции, така че температурата да не се повиши над нормалната. И така, налива се метиламинът, запушват се отворите и се поставя термометър...
температурата започна да се повишава от първата минута. great!!!!
След това ви очакват най-скучните часове. В моя случай - 2 часа и 30 минути (и не забравяйте да разбърквате и да гледате термометъра).
След като изтече необходимото време, поставете нашата колба и изчакайте ясното разделяне на слоевете.
и така слоевете са отделени, както можете да видите на снимката, нека преминем към изплакването.
Забравих да направя снимка. Е, това е шибано сложно. добавете 100-150 мл дестилирана вода, накиснете добре. горния слой на изхвърляне (в моя случай за екстракция) и така, докато миризмата на метиламин изчезне. на мен ми отне 4 измивания.
Това е, което трябва да се бракува. Добавих малко дихлорметан и добре разбърках и ето какво се получи.
Вземете долния слой и го изпратете в основната масаһттр://....
стъпка на подкиселяване
Страхувах се от това най-много от всички и ще ви кажа, че не е напразно. тук моята синтеза и стигна до края. Наливах киселината много бавно и внимателно, като всеки път проверявах индикатора px. натиснах... добре, отново налях киселина, но вече по-малко... отново изчаках, проверих индикатора и в някакъв момент след следващите няколко капки реакционната маса стана с кехлибарен цвят. Взимам отново индикатора, измервамһттр://..... о, по дяволите!!! пероксидиранһттр://!!!! до около 0 или 1. сучаһттр://!!!!.но това е всичко, хора, в този момент синтезът е завършен. така че бъдете много внимателни по време на етапа на подкиселяване. благодаря за вниманието на всички.
ако тази статия е била полезна, моля, дайте й голям лайк и коментар.
p.s
и аз също искам да изразя благодарността си към създателите на форума и неговия екип. този форум има място в горната част на първите. уникален сайт. и аз съм готов да ви помогна в неговото развитие. и особено заслужават внимание момчетата от "С" и "У", вие сте готини. благодаря ви за доверието и възможността да се докажете, но се случи това, което се случи. моя грешка. но човек се учи от грешките.
Attachments
Last edited: