Синтез на PMK масло от PMK (CAS 28578-16-7 восъчна форма) в голям мащаб

Bennychairman

Newbie
New deal
Reaction score
19
8. Изхвърлете горния слой на водата.
9. Поставете отново в реактора масления горен слой.

Колко слоя ще има? най-горният е изхвърлен вода и след това ?

Field7

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
41
Видях и това. Това е печатна грешка. Трябва да има само два слоя. Бих очаквал масленият слой да падне на дъното. Отделете горния, водния слой, и го изхвърлете. Запазете долния маслен слой за следващата стъпка. След това, по-късно, ако използвате DCM, крайният ви продукт ще бъде в неаквасния долен слой DCM. Ако замените DCM с толуол или диетил етер (както някой друг попита за това), вашият продукт ще бъде в горния неаквасен слой. DCM, надолу. Толуол и диетил етер - нагоре. Бих ви предложил да се придържате към DCM, тъй като той може да бъде отделен с помощта на ниска температура, за разлика от толуола, и не представлява същата опасност от пожар като DE. Той обаче е канцерогенен и *има ниска температура на възпламеняване*. Използвайте добре вентилирано помещение и събирайте в охладен съд за повторна употреба.

New deal
Reaction score
3

Здравейте , това е моят метод, (имам Фринг, просто съм загубил шибаната парола)
Видях, че сте добавили някои стъпки, въпроси:

Защо точно? (опитах и двете, всичко работи)
и в последната стъпка казвате "изпарете DCM от дъното" , защо да се изпарява? не е ли по-добре да се разделят слоевете?
или искате да кажете, че след разделянето на слоевете те се дестилират във вакуум, за да се отстранят евентуалните остатъци от вода?

А цветът на PMK: тъмночервено-кафяв или жълтеникав като стария?

Field7

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
41
Вие го правите отделно. Отделяте долния слой, който се състои от DCM и Продукт, и след това изпарявате DCM от *това, което е било долният слой* (аз бих използвал гореща водна баня), за да остане вашият (мръсен, но достатъчно чист за повечето) продукт. Мисля, че дестилацията на продукта с пара би била добра идея.

Ако някой е запознат с химията, знае, че има куп вариации, които бихте могли да приложите.

G.Patton

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,858
Deals
This post is a good explanation, which was posted @btcboss2022 (thank you). I confirm, that it is a proven and working method.

Last edited:
View previous replies…

FredDurst

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
14
Deals
Има ли някаква алтернатива на DCM (може би толуол?), тъй като той е трудно достъпен в моята страна?

Curiousonion

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
72
Амониев ацетат ли използвате за редукцията или газ MeNH2?

btcboss2022

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
1
Reaction score
675
Deals
От 1,25 кг от маслото PMK (от прахообразната форма на PMK) получих 1,3 кг от крайното вещество.

Gale

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
58
Един от моите много ранни синтезатори, по времето, когато имаше смисъл да се прави само продукт с такава чистота, но не много хора го оценяват такъв, какъвто е..за съжаление.

Това беше преди, когато правех синтезатори от страст, да бъда затворен в лаборатории, на които се казваше да правят лилави гадости, беше откачено.

Attachments

• YPurQyZJ7c.jpg
    YPurQyZJ7c.jpg
    51.9 KB · Views: 428
  • 2d4hjpwCRz.jpg
    2d4hjpwCRz.jpg
    47.8 KB · Views: 419
  • s2hmDJr8g0.jpg
    s2hmDJr8g0.jpg
    55.4 KB · Views: 433
  • 4Tr5aspHWi.png
    4Tr5aspHWi.png
    1.8 MB · Views: 461
  • ou3AIx6cnP.png
    ou3AIx6cnP.png
    553.1 KB · Views: 445
Last edited:

Mr Good Cat

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
119
Най-красивият MDMA, който някога съм виждал. Това MDMA HCL ли е? Как го правиш толкова прозрачен, брато? Мога да направя MDMA HCL чисто бял, не е трудно. Но все пак може да се постигне висока прозрачност.

Last edited:

workworkwork

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
1
Reaction score
32
С новото подобрение на добива, при което трябва да извличам маслото PMK от долния и горния слой, все още ли трябва да разделям двата слоя или мога да премахна стъпки 7, 8 и 9?

Имам предвид, че след "6. Добавете 3,25 kg HCL 37% на малки порции, след като добавите всичко, поддържайте сместа при 80 °C при рефлукс в продължение на 1 час при разбъркване.", мога ли да премина директно към "10. Добавете сместа от H2O и натриев бикарбонат, като разбърквате 2-3 минути." ?

New deal
Reaction score
0
На какъв темп трябва да се изпълнява стъпка 6? Колко бързо трябва да бъде добавянето на киселината - по капки? 10 г наведнъж? Изглежда, че това е стъпката, която разваля тестовете. При използване на фосфорна киселина вместо HCl, при каква температура е най-добре да се добавя киселината, колко да се добавя наведнъж?

New deal
Reaction score
0
Няма обсъждане на началните температури на добавяне на PMKe към разтвора на Naoh, нито на HCl , това са двата най-важни момента на реакцията, температурите и скоростта на добавяне, по капки и т.н. Благодаря ви

Loki12

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
47
стайна температура моя ниг, стайна температура, както и при всяка друга реакция, при която базирате или подкиселявате матерния разтвор, искате да е възможно най-студена и бавна, за да не се повишава температурата и да не се получават странични продукти. не можете да започнете от фризера очевидно в самото начало, защото той вече е гаден камък и ви трябва топлина, за да го разтопите, така че най-ниската температура, която можете, нали? след това оставяте температурата да падне, след като сте я рефлуксирали, обработвате сместа и я подкиселявате, няма дискусия, защото се подразбира, че ако имате килограм MDP2P, първо сте провели поне основна А/В екстракция и следователно не би трябвало да питате това

Paranoia

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
26
На сегашния пазар той е определено най-силният без съмнение, за сравнение мексиканският или канадският е истинско говно, слаб и мръсен, противоположно на този чист Dmeth напълно чист и със сила, която никога не е тествана преди. Благодаря на аптекаря, че ме убеди да направя тест, следващата стъпка е да поръчам днес 1/2 килограм днес..
Това са всички хораһттр://!!!!
Мощност по скалата от 1 до 10 (давам 13), Дълготрайност давам 15...:)
Мислех, че имам най-добрите наркотици мет с мен бях в грешка от 30 години никога не съм опитвал толкова мощен продукт през целия си живот. накратко, бях сериозно сгрешил в оценката си за метамфетамин, който се обръща в света. Мисля и следвам, че тук, в този форум, има най-надарените химици, които произвеждат чист D-Meth, супер мощен, той ви отвежда до звездите ...
ако бях на твое място, ще си опитам късмета , ще се свържа с г-н него възможно най-скоро .... ако все пак се съгласи да ти продаде? Аааа, опитайте, струва си... МИР

ENZO

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
2
Здравейте, 4676-39-5 (MDP2P) е същото като P2NP, нали?

jamesdavies

Newbie
New deal
Reaction score
0
Има ли някой добър алтернативен избор за киселина за декарбонизация и хидролиза?
HCl и фосфорната току-що бяха добавени към регламента за ЕНП в моята страна, вече не е възможно да се купуват без лиценз за ЕНП или адрес на фирмата и бизнеса, доказателство за употреба и пълна идентификация.

View previous replies…

Mr Good Cat

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
119
Можете да си набавите HCl газ сами, това не е трудно. Всичко, от което се нуждаете, може да купите в най-близкия магазин, в който се продават някои гадинки за автомобили и за поддържане на дома.

Mr Good Cat

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
119
Когато бях по-млад, моите приятели, които се занимаваха с тайна химия, правеха следното:
1. вземаха електролит от акумулаторна батерия и го слагаха на котлона за изпаряване. Изпаряването продължава до достигане на плътност 1,8 gr на 1,0 ml.
2. Приготвя се някакъв стъклен съд с маркуч и вътре се поставя NaCl (кухненска сол).
3. Полученият електролит се поставя в съда в съотношение 2 ml на 1 gr сол.
4. Съдът се затваря. Газът HCl се получава от маркуча.

Last edited: