Изследователски отряд за изпитване на химикали

Status
Not open for further replies.
Reaction score
4
Имам голям опит с повечето стимуланти и психеделици и имам естествено висока толерантност към нови химикали, така че ако е добро за мен, обикновено е супер добро и за повечето други

Glitchy

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
243
Deals
8
Моля, изпратете ми лично съобщение.

Plantguy

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Здравейте glitchy, аз съм супер заинтересован от дисертациите колкото по-добри по-безопасни и по-нови, толкова по-изстреляни съм към разбирането по-лошо от един; който все още гледа телевизия редовно. Дай ми пм не съм сигурен до какво имаш достъп силно клоня към hxe или комбитата oxo pce. И аз също съм в нас. Изучавал съм химия, растения гъби от 12-годишна възраст, ya I do know almost every single fn plant <~my name I cnt drive my car without second hand identification every tree bush thinking about my apoc collections, which reminds me I've gotta go do a 10 mile walk for a bunch of shit. (Очите ми буквално се движат през редовете на растенията) и така можете да ме изловите, ако u някога ме срещне. Вървя и гледам надолу и към следващия ред растения. Така че интересът ми е естествен и много агресивен. Thx и късмет Надявам се скоро да получа съобщение.

Glitchy

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
243
Deals
8

Language
🇩🇪
Reaction score
3
Искам да опитам NEP, A-PiHP и MDPHP, Местоположение в Германия! Удари ме :)

View previous replies…

vis

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
108
APHP APVP MDPV е страшно?:unsure:

View previous replies…

testint

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
83
MDPV Е ЕДНО ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ СРЕДСТВА СРЕЩУ АМФЕТАМИНОВАТА ЗАВИСИМОСТ, КОЕТО СЪЩЕСТВУВА ПРЕДИ ИЛИ НЯКОГА ОТНОВО

vis

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
108
Защо тогава не поискате тежките удари вместо бледите pihp

testint

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
83
Има дълъг отговор, произтичащ от това как действа върху приложенията на Сим и как други освобождавания/блокиращи устройства как Рубинови неща имам предвид след това блокират повторното вземане на мдпв само блокове, но тези значително по-малки и теоретично много по-малко вредни за предавателите на неро вижте много дългото идват от обосновката на повечето хора е изключително по-малко пристрастяване и действа като един вид блокер за други да кажем по-малко нежни актьори върху техните рецептори това е изключително това е изключително опростена версия, но не мога за нищо на света да си спомня номерата на документите, които трябва да направят проучването е

tetr00

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
28
Интересно, ще трябва да прочета за това. Никога не съм имал интерес към MDPV, докато не чух това,

Glitchy

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
243
Deals
8

tetr00

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
28
Тестови отряд

• Какъв вид вещество искате да изпробвате?
Амфетамини, психеделици, дисоциативни вещества, канабиноиди, наистина всичко

• Имате ли представа за веществото, което искате да тествате?
Да, през последните две десетилетия съм използвал всички видове вещества, някои очевидно повече от други. Прекарах много време в четене на информация за всички видове, а също и за опита на други хора, четене на доклади за пътувания, форуми като bluelight и сега BB.
  • До коя държава ще бъде изпратен
    ЕС/Исландия.

Glitchy

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
243
Deals
8

testint

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
83
Опаковката все още не е кацнала, получавам. Че има време преди ДЪЛГО време, когато се е използвала експресна поща или дори DHL в САЩ, но 30% успеваемост е била норма, не очаквах това . Не те са изпратили на товарен кораб ни складове и частен куриер така че по всяко време от. 3 дни до месеци .. разбирам, всичко, което искам, е dm да ми каже използвания метод и имената на съединенията, които се използват само номер и още по-лошо странни цветове, т.е. синя метамфетамин, за да изглеждат. Като медни соли. Моля, DM ме с някои подробности, така че можем да квадрат това далеч благодаря и любов

• Like
Reactions: vis

testint

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
83
Все още съм търпелива и чакам да ми го изпратят на бавен боаат

• Like

vis

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
108
Чувствайте се свободни o_O хипи

AnonUser1312

Don't buy from me
Reaction score
1
Тестови отряд

Какъв вид вещество искате да изпробвате?

отговор: "Да":

Харесвам стимуланти и опиоиди. Но бих казал, че всъщност тествам всичко, което ми е интересно

Имате ли представа за веществото, което искате да тествате?

отговор:

Бих искал да изпробвам някои изследователски химикали като Hexedrone, Pentedrone. Дипианонът и други RC опиоиди също са много интересни.

Бих дал и двата си бъбрека за някоя истинска гадост като Карфентанил.

В коя държава ще бъде изпратен?

Германия

Glitchy

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
243
Deals
8
P.M. Моля

• Like
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Im в САЩ и се интересуват от тестване на много RC, както и повече след това няколко приятели, im по-търси RC сравними с опиоиди и ксанакс ,,повече RC опиоиди бих искал да мога да получа направо фентанил или кола фент това е, което аз по-скоро след това нещо от класа на нитазен или нещо друго на да речем - broaz flualp , u-47700 , u-8 и подобни, както и психеделични 4-aco-dmt 5meodmt 4acodipt амфетамин & психеделични amp rc, дисоциативни съединения синтетичен канабиноид всички ние имаме своите дълбоки и дълги преживявания с нашия DOC.
Надявам се, че мога да стана част от екипа!!!
Наздраве

Last edited:

Wheax

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
39
* Как е направена пратката? Имаше ли някакви проблеми с пратката?

- Имах малка грешка с адреса за доставка, но за щастие @Madre беше много отзивчив и ми помогна, доколкото можеше. Заради грешката с първата пратка бяха необходими около 2-3 седмици, за да пристигне. Иначе нямаше никакви проблеми.

* Снимки на веществото на везната (в пратка, в пакет, без пакет, само веществото, монета от всякакъв номинал на вашата страна)

- За съжаление отворих пакета, преди да си спомня за снимките, извинявам се за това, но мога да кажа, че е много професионално опакован, че е във формата на писмо и продуктът е в сива опаковка. А прахът беше в малка торбичка с цип и беше етикетиран както трябва. Ето една снимка, която направих с монетата.

Подробен доклад за пътуването от вас.

- Много чист, като никога не съм опитвал това вещество, но ive прочетете някои доклади за това, че е много силен и наистина лесно да се направи прекалено, така че взех много малка доза интраназално около 10mg. Високото ме изненада, защото малкото количество, което взех, наистина меко и опиоидно като високо, но не толкова много еуфория. Иначе според мен е много качествен химикал за изследване, но по същото време предлагам да направите някои изследвания, преди да опитате такива неща. То е изненадващо силно.OPNkQc3gm1

Wheax

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
39
⭐Сигурност на услугата: 10/10
⭐️ Бързина на доставката: 8/10
⭐️ Качество на продукта: 10/10 - много чист
⭐️ Доколко бяха оправдани очакванията ви? 10/10 - Очаквах обикновено опиоидно опиянение, което получих, и малко повече.
Благодарен съм за възможността да бъда в тестовата група и се надявам, че този преглед е полезен.

Glitchy

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
243
Deals
8
Благодарим ви за работата, господине.
Очаквам вашия pm за по-нататъшно сътрудничество ;)

• Like

vis

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
108
Сега вече знам защо получих подобна чанта...

Glitchy

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
243
Deals
8
Тази тема е създадена само за ревюта и доклади от пътувания. Други отговори ще бъдат изтрити. Благодаря ви.

Ако искате да станете тестер, ви чакам в <<<<PM>>>>

Status
Not open for further replies.