- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 17
Здравейте, Аз съм потребител на стимуланти, може би може да се каже и зависим. Употребявам кокаин и амфетамин в зависимост от това за какво ми е необходим - за нощни смени или за клубове. Отнасям се сериозно към психическото и физическото си здраве правя 2 седмици почивка след употреба в продължение на 1 седмица и т.н. И се интересувам да науча повече за здравето на зъбите и венците. Повечето наркотици, както знаем, правят устата ни суха и това е едно от най-важните неща, които трябва да се имат предвид, да се пие повече вода и по-малко газирани напитки и т.н. Както знам от изучаването на биология е, че сатирата е много важна, тъй като убива бактериите, почиства и т.н. Не забравям да пия много вода и да дъвча дъвки без захар, за да поддържам устата си "влажна". Но все още съм малко уплашен, тъй като след употреба, докато съм високо, усещам с езика си, че някои от зъбите ми се движат малко (това е само докато съм под въздействието). Искам да знам дали все още има други неща, които Im липсват и аз може би знам какво. Ако знаете, можете ли да ми кажете какви витамини трябва да приемам за по-здрави зъби и венци? Мисля да си купя капсули с флуорид, добра идея ли е това? И да си мия зъбите поне 2-3 пъти на ден, зависи дали ми е останало малко свободно време, лошо или добре е толкова? И аз съм най-добре да се консултирам с моя зъболекар, но аз запазвам моята употреба частна, тъй като последния път, вярвайки твърде много, ме накара да остана 24 часа в малка стая и имах късмет, че много ppl в съдебната система, дори и шефът на съда, за да не получа присъда от 5 години. Благодаря предварително!