Какво, по дяволите? Мисля, че си се изгубил, приятелю. Университетската библиотека се намира в съседство. Върви да си учиш докторантските глупости и си мълчи шибано. Не забравяй, че това е библиотеката... В библиотеката не се говори.
Не, но сериозно, ако си по-умен от всички нас тук, защо не го направиш сам? Защо изобщо четеш тези постове, ако можеш да се справиш напълно сам?
Нека ти кажа една тайна за химията. Всъщност не става въпрос толкова за книгите, които четете, колкото за практическия опит, който имате в лабораторията. Това, че четете за дадена процедура, не ви прави способни да я изпълните в реална среда. Аз отричам тези глупости. Един таен химик, който финансира собствената си лаборатория, може да познава химията много по-добре по простата причина, че е извършил много повече процедури, които активно подпомагат знанията, отколкото студентите по химия, които едва влизат в реална лаборатория (говоря от опит).
Частта, която ме вбесява, не е, че наричате лош продукт, а че наричате хората, че не са учили химия. Знаете, че химията е наука за природата. Всеки може да стане химик, стига да разбира законите и да ги прилага правилно на практика.
Не съм казал на майка ти, че не може да има деца, защото не е достатъчно умна, за да го направи "правилно".
Най-хубавото е, че аз дори не съм "отпаднал" като индивид, основан на егото, както бихте го нарекли, но все пак вие играете картата на героя, което ми звучи супер арогантно по някаква причина...