- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 7
Dobře, je tedy silnější, ale silnější nemusí nutně znamenat lepší. Máte představu o účincích ve srovnání s 5f?
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 111
- Deals
- 32
Získal jsem zpětnou vazbu od zákazníků, kteří tvrdí, že funguje lépe
↑View previous replies…
- Reaction score
- 0
- By talibanetis
Podle mého názoru je nejlepší alespoň výroba kapaliny za 6cl, MDMB se mi nelíbilo - CHMINACA
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 111
- Deals
- 32
Produkty nepoužíváme a nevíme přesně, jak se různé produkty cítí, je to podobné, jako když jeden typ bramborových lupínků má různé příchutě, někteří lidé mají rádi příchuť barbecue a někteří rajčatovou příchuť. Vždy existují individuální rozdíly,nemám rád, když se mě lidé ptají, jaký výrobek je nejsilnější, ve skutečnosti, pokud máte rádi brambůrky s rajčatovou příchutí, budete mít pocit, že jakékoli jiné speciální brambůrky vám nechutnají, v tuto chvíli vám chutná jen ten jeden, silné a slabé stránky můžeme analyzovat pouze z hlediska objektivních údajů, nepředstavuje to subjektivní pocity. Pokud jde o to, co zákazníci potřebují, jaké výrobky mají rádi, jaký pocit, to je jejich svoboda!
- Reaction score
- 102
Výroba velmi zředěné kapaliny je nejlepší pro nejsilnější noidy k výrobě běžného koření. Nevím, jaká je zkušenost kromě intoxikace, takže do té doby jsou ostatní faktory irelevantní. Nejvíce giveback-noidů (volných zemských zdrojů) podle hodnoty C1 (pokud je lze najít na wikipedii) je MDMB-CHMINACA & HU-210. Je to také Horror House Fun požít čistý (jen mikro tad z; být si jisti, že nebude downed jako já jsem snadno jsou). Noids je nejhojnější čínské výroby, je to docela snadné dovážet prekurzory a udělat nafouklé jemné koření, a hotové práškové narkotika je nejjednodušší koupit ve velkém s obrovskou marží. Pokud si uděláte sprej na silné, ale nijak nebezpečné koření (pomalými kouřovými pohyby), máte ~50x větší množství prášku, které prodáte jako špičkové koření s několika málo předávkováními.