Nikdy jsem nepoužíval digitální pH metr a dělal jsem to ručně pomocí lakmusového papírku.
Nyní by mě zajímalo, zda se vyplatí používat takový přístroj k průběžné kontrole pH při probíhajícím okyselování zásadami?
Jak jsem pochopil, většinou se jedná o kovy, sklo a teflon?
PTFE by měl být také neutrální?
Je ještě něco, na co je třeba dávat při nákupu pozor? Vidím, že cenové rozpětí se pohybuje od 40 do 400 EUR.
Mohu pro vás získat velmi dobrý skleněný . Také mají systémy kontroly ph, všechny pro laboratorní použití, kde jsem. Některé aplikují kyselinu za vás, oni a monitorují jak teplotu, tak pH lvl. Některé monitorují pouze pH lvl a teplotu. U můžete také vybrat možnosti, které mohou upozornit na váš telefon.
Dobré laboratorní kyseliny s hodnocením zde seženu za méně než 100 liber. Také jsem si koupil systém regulátoru ph. Ten přidává kyselinu po kapkách, dokud nenaměří 5 nebo 6 nebo jakékoliv číslo, které nastavím. Může mi také poslat zprávu na telefon. Ještě jsem ho nepoužil, protože je na cestě, ale. Má také druhé čerpadlo na zvýšení pH lvl, pokud z nějakého důvodu klesne pod to, co chci, může přidat další kapalinu, aby zvýšila pH lvl.