Už jsem léta mimo hru... chvíli jsem provozoval provoz, ve kterém jsem dělal 250g šarže metodou Al/Hg. Vyráběl jsem mdp2p celou cestu od holení kůry kořene sass, dokud jsem neobjevil glycidát PMK. BIG game changer lol. Každopádně jsem zjistil, že se myseld znovu vrací do akce a našel dodavatele PMK. Objednal jsem si od nich 2 kg oleje ( seděli v mrazáku po dobu yr při budování laboratoře) jsem je destiloval a byly velmi žluté. každopádně šel dopředu udělal můj al / hg reakce a nízký a hle nedostal jedinou věc, ani gram.. a vzít v úvahu, že jsem běžel tuto reakci po celá léta vím, že jako hřbet ruky.. tak jsem řekl, že kurva to hovno špatné. Vyhodil jsem ho a koupil si pmk glycidate. Když jsem kdysi destiloval svůj pmk olej, vždycky jsem dostal vodově bílý krásný mdp2p, který nikdy nezmrzl v mrazáku... stal se velmi hustým jako sirup, ale nikdy nezmrzl. Včera večer jsem právě dokončil destilaci asi 1,2l a strčil jsem to do mrazáku a celé to zmrzlo na krásný super bílý čirý krystal. JE TO NORMÁLNÍ? nepamatuji si, že by mi mdp2p zmrzl.
Také jsem se sem dostal, tohle je krásná stránka, chybí mi úl. hledám reakci pro použití methylaminu hcl a nemusím ho zplynovat a cestu nabh4, abych mohl škálovat minimálně na 1 kg najednou. nechci se už trápit s malými 250 reakcemi a nesnáším řezání tolika fólie. má někdo dobré vlákno? viděl jsem, že někdo zveřejnil starou cestu labtops nabh4, ale zplyňuje.. chci to jen rozpustit v methanolu.. je na to jiná metoda?
Díky Rodina Těším se na tuto novou stránku a na mozky lidí, kteří jsou zkušenější než já.
Také jsem se sem dostal, tohle je krásná stránka, chybí mi úl. hledám reakci pro použití methylaminu hcl a nemusím ho zplynovat a cestu nabh4, abych mohl škálovat minimálně na 1 kg najednou. nechci se už trápit s malými 250 reakcemi a nesnáším řezání tolika fólie. má někdo dobré vlákno? viděl jsem, že někdo zveřejnil starou cestu labtops nabh4, ale zplyňuje.. chci to jen rozpustit v methanolu.. je na to jiná metoda?
Díky Rodina Těším se na tuto novou stránku a na mozky lidí, kteří jsou zkušenější než já.