Zpráva o syntéze metamfetaminu z amfetaminu (s úspěchem a závěrečnými fotografiemi)

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
679
Deals
8
V poslední várce jsem získal nejčistší střepy, které jsem nikdy předtím nevyrobil ;-). Každopádně pošlu vzorek do laboratoře, abych předešel případným spekulacím nebo pochybnostem, když uvidím obrázek.

Attachments

• qhCA0JvFYx.jpg
    qhCA0JvFYx.jpg
    95.8 KB · Views: 529

Lordoftheshard 2

Don't buy from me
Resident
Reaction score
44
Jaký je problém lidí s tímto produktem, je to špičková kvalita, má vrstvy jako rozbitá břidlice, pokud si lidé myslí, že je falešný, mají v hlavě kameny, vzhled rozbité břidlice se objevuje pouze u čistého metamfetaminu a tohle vypadá, jako by to mělo opravdu pomalou rekrystalizaci, takže to bylo děláno s láskou a časem a ne uspěchaně nebo zmrazené freonem nebo tekutým dusíkem.

TheWaterman

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
52
Páni, šéfe BTC, zdá se, že jedna z vašich obětí má nějaké papíry, které říkají, že jste lhář. Měl tvé hovno testováno, takže to činí tuto drzou lež, kterou zde říkáš, směšnou a dává jasně najevo, že bys neměl nikde prodávat hovno. Jste jen podvodník. Jen místo toho, abyste jim duchy, myslíte si, že jste opravdu chytrý a posíláte jim kecy. Nevím, jak se BB cítí na podvodníky, ale laboratorní test mě prodává, nikdy nebudu dělat žádný obchod s vámi, a pokud uvidím, že někdo jiný dělá chybu, že vám věří, budu je okamžitě poučit. Scum Bag.

TheWaterman

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
52
"Co se děje, že bys neměl poznat, že tě podvádím?" "Ne," odpověděl jsem. Tak jste to mysleli. Nepočítal jsi s laboratoří, co?