- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 38
Jsem rád, že vás mohu přivítat. Takže, moje zpráva o syntéze mefedronu. pište bez nálady, protože na konci syntézy došlo k chybě. o tom se dozvíte na konci článku. a tak je vše v pořádku.
Dostal jsem tester na 4mmms.
Obsahoval methylamin, bk4, aceton, dichlormethan a kyselinu.
A tak krok jedna. To je snadné.
Nasypte 100 gramů bk4 do naší baňky (měl jsem litrovou baňku).
odměřte asi 350 ml dcm
.
po úplném rozpuštění bk4 v dcm
Methylamin přidáváme po částech, aby teplota nestoupla nad normál. Takže methylamin se nalije, otvory se zazátkují a nainstaluje se teploměr...
teplota začala stoupat od první minuty. skvělé!!!!
Pak vás čekají ty nejnudnější hodiny. V mém případě 2 hodiny a 30 minut (a nezapomeňte stále míchat a dívat se na teploměr).
Po uplynutí správné doby postavte naši baňku a počkejte na jasné oddělení vrstev.
A tak jsou vrstvy odděleny, jak můžete vidět na fotografii, přejděme k oplachování.
Zapomněl jsem to vyfotit. No, je to kurva složité. přidejte 100-150 ml destilované vody, pořádně namočte. vrchní vrstvu do likvidace (v mém případě na vydávání) a tak dále, dokud nezmizí zápach metylaminu. trvalo mi to 4 praní.
Tohle by se mělo sešrotovat. Přidala jsem trochu dichlormethanu a pořádně prošlehala a vzniklo tohle.
Vezměte spodní vrstvu a pošlete ji do hlavní hmoty.....
ale to je vše, přátelé, v tuto chvíli byla syntéza dokončena. takže buďte velmi opatrní ve fázi okyselování. díky všem za pozornost.
pokud vám tento článek pomohl, dejte mu prosím velký like a komentář.
p.s.
a také chci vyjádřit svůj vděk tvůrcům fóra a jeho týmu. toto fórum má místo ve špičce první. jedinečný web. a jsem připraven vám pomoci v jeho rozvoji. a zejména si zaslouží pozornost "C" a "U" kluci jste v pohodě. děkuji za důvěru a možnost dokázat se, ale stalo se to, co se stalo. vlastní vinou. ale učíte se z chyb.
Dostal jsem tester na 4mmms.
Obsahoval methylamin, bk4, aceton, dichlormethan a kyselinu.
A tak krok jedna. To je snadné.
Nasypte 100 gramů bk4 do naší baňky (měl jsem litrovou baňku).
odměřte asi 350 ml dcm
.
po úplném rozpuštění bk4 v dcm
Methylamin přidáváme po částech, aby teplota nestoupla nad normál. Takže methylamin se nalije, otvory se zazátkují a nainstaluje se teploměr...
teplota začala stoupat od první minuty. skvělé!!!!
Pak vás čekají ty nejnudnější hodiny. V mém případě 2 hodiny a 30 minut (a nezapomeňte stále míchat a dívat se na teploměr).
Po uplynutí správné doby postavte naši baňku a počkejte na jasné oddělení vrstev.
A tak jsou vrstvy odděleny, jak můžete vidět na fotografii, přejděme k oplachování.
Zapomněl jsem to vyfotit. No, je to kurva složité. přidejte 100-150 ml destilované vody, pořádně namočte. vrchní vrstvu do likvidace (v mém případě na vydávání) a tak dále, dokud nezmizí zápach metylaminu. trvalo mi to 4 praní.
Tohle by se mělo sešrotovat. Přidala jsem trochu dichlormethanu a pořádně prošlehala a vzniklo tohle.
Vezměte spodní vrstvu a pošlete ji do hlavní hmoty.....
krok okyselení
Toho jsem se bál ze všeho nejvíc a řeknu vám, že ne nadarmo. tady moje syntéza a došla až do konce. Kyselinu jsem lil velmi pomalu a opatrně, pokaždé jsem zkontroloval indikátor px. stiskl... ok, znovu jsem nalil kyselinu, ale už méně... znovu jsem počkal, zkontroloval indikátor a v určitém okamžiku po dalších několika kapkách reakční hmota získala jantarovou barvu. Znovu jsem vzal indikátor, změřil..... a sakra!!! peroxidoval!!!! asi na 0 nebo 1. su!!!!.ale to je vše, přátelé, v tuto chvíli byla syntéza dokončena. takže buďte velmi opatrní ve fázi okyselování. díky všem za pozornost.
pokud vám tento článek pomohl, dejte mu prosím velký like a komentář.
p.s.
a také chci vyjádřit svůj vděk tvůrcům fóra a jeho týmu. toto fórum má místo ve špičce první. jedinečný web. a jsem připraven vám pomoci v jeho rozvoji. a zejména si zaslouží pozornost "C" a "U" kluci jste v pohodě. děkuji za důvěru a možnost dokázat se, ale stalo se to, co se stalo. vlastní vinou. ale učíte se z chyb.
Attachments
Last edited: