Může se jednat o stimulaci MDPM . Jak byla zásilka vyrobena? Vyskytly se se zásilkou nějaké problémy?
Zásilka přišla poměrně rychle v efektivní menší standardní bublinkové plastové obálce s dobře vytištěnou mou adresou a známky dobře seděly. Sáček s MDPM uvnitř byl zabalen do papíru. Perfektní.
5 FOTOGRAFIÍ
1. Ne sáček v balíčku, ale: Zadní strana balíčku.
2. Není v balení, ale: Balíček uvnitř.
3. Fotografie dobře označeného sáčku MDPM v mém měřítku 1,50.
4. Špatná fotografie zadní strany sáčku s plným pohledem na ~1 g MDPM. (Je těžké dostat správné světlo).
5. Špatná fotka mé poslední látky 0,17 vedle mince o hodnotě jednoho haléře.
Chybělo přečtení pravidel před prvními fotkami, ale teď fotky zadní strany obálky a vnitřku prázdné. Nejdřív jsem nevěděl, kdo to poslal, protože se mi narky překrývají a na tenhle mi nepřišla žádná hlava (pořád moje chyba). Identifikoval jsem zdroj stylu tašky v recenzi fotografií zde členem. Takže proto jsem nestihl udělat všechny požadované fotky.
Podrobný report z výletu:
Začal jsem drcením kamenného prachu v hmoždíři a šňupl jsem pár tenkých čar bez efektu. Kouření na folie chutnalo špatně. Tak jsem si dal 0,6 rektální roztok. Stalo se jen slabý začátek, který skončil (dud). Zbytek 0,17 jsem si schoval pro hetero dvojici, která to dobře bongovala a dalo jim to čerstvou závratnou euforii. Měli místo mě použít MDPM. MDPM se blíží známému 3-FPM, který to předtím zkoušel taky jako bezcenný (pro mě). MDMP je tak slabý stimulant, že u některých nemá žádný účinek, četl jsem na internetu.
Bezpečnostní služba 9 (ale kdo to poslal? Mohl bys tam dát "BB").
Rychlost doručení 5 (stačí, je to zdarma)
Kvalita výrobku 10
Jak dobře byla splněna vaše očekávání? 0 smutná nula. Specifický účinek na osobu. Nejsem pro to ten pravý.
EPILOG
Dlouho jsem čekal na dvojici, která by to otestovala. Moje recenze všemi prostředky trvala příliš dlouho, než jsem ji zveřejnil, měl jsem osobní problémy, které jsem musel překonat, ale nyní je vytvořen s fotografiemi, které sbírají prach. Udělal jsem svou recenzi nyní, že mohu stát za s mírnými rozpaky o chybějících fotografiích, ale ne čas, aby se to dostalo nahoru, jsem, že se stydí, a také když připomněl Glitchy, že to trvalo více než týden od toho, aby se nezapočítávalo. Nenechte se zavřít do kola bláznů, když byste to měli udělat a vypadat poněkud arogantně. Glitchyho za to dlouhé čekání něčím odškodním (moje vlastní pravidlo). Tyto manipulace s událostmi považuji za vhodné, aby to bylo dokonalé:
TIPY, JAK SE POSTUPUJE PŘI ZPRACOVÁNÍ RECENZE
Když dostanete balíček, okamžitě se podívejte na Glichysův threadstarter s očekáváním recenze (pravidla). Udělejte co nejrychleji dobré fotky. Nezapomeňte, že jste recenzent zboží zdarma, takže můžete vysvětlit aspekty cesty. Pokud je to nutné/možné, nechte také někoho dalšího, aby na to vyjádřil druhý názor. Určitě jsem rád, že jsem ostatním otestoval zbytečný MDPM. Vyplňte všechny potřebné body, ať to vypadá esteticky a gramaticky správně. Já své texty píšu nejprve v Gmailu, protože jsem špatný písař a gramatik. Pokud jste v úzkých, pak je lepší udělat fotky a v pořádku recenzi, i když trochu nedbalé a tenké, ale je to hotové a z vašich zad. Záleží na celistvosti vašeho recenzentského úsilí a nedostatky si můžete vzít s Glitchy soukromě a bude vám nejlépe. Nikdy nevíte, jestli se pustíte do svahu jako já a čas promarníte. Dejte recenzi nahoru ve všech požadovaných ukázkových testech zde na této naší milé stránce.